iman4web 0 ارسال شده در آبان 91 کی میتونه تغییرات کمی در joomshopping میخوام انجام بده. تغییرات در قالب هستش . نحوه نمایش محصولات توضیحات و نحوه نمایش در عکس زیر www.iranwebco.com/pic/jomshop.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست گلم این تغییرات کمی هست؟ میشه این کار رو کرد اما کمی وقت نیاز داره. البته کمی بیشتر از کمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در آبان 91 لطفا هزینه و زمان رو اعلام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیزم اینجا کسی برای هزینه کار نمیکنه سعی میکنم این کار رو انجام بدم و منتشر کنم که همه استفاده کنند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در آبان 91 خیلی ممنون لطف میکنید. فقط میتونید بگید کی آماده میشه ؟ من یکم عجله دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 عجله کار شیطونه دوست عزیز سعی میکنم در اولین فرصت این کار رو بکنم زمان مشخص نمیکنم که بد قولی نشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در آبان 91 آقا كارو شروع كرديد ؟ كي آماده ميشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان کارهای شخصی رو در پیغام خصوصی پیگیر باشید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در آذر 91 خودم انجام دادم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر