hatami1372 113 ارسال شده در آبان 91 سلام من در سایتم از قالب جومینا 4 استفاده میکنم و یکی از مشکلاتم در رابطه با این قالب اینه که هدر قالب را به راحتی میشه کپی کرد( با راست کلیک و دکمه سیو) حالا اگر من بخوام سیو نشه باید چیکار کنم؟ به صورت خصوصی از آقای صفرعلی پرسیدم که ایشون یک تاپیک معرفی کردند که دستشون درد نکنه چون خیلی سریع جواب من را دادند ولی در این تاپیک اونچیزی که من میخواستم نبود اینم از تاپیک از کدهای جاوا اسکریپت جلوگیری از راست کلیک هم نمیتونم استفاده کنم چون این کد در کل سایت هر جا راست کلیک کنم پیغام میده ، که این اصلا زیبا نیست حالا چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام پست 2 شما تایپیک زیر http://forum.joomina.ir/thread-16061.html واقعا نمیشه کاری کرد که کاربر نتونه عکس صفحات رو بر نداره!افزونه ای که تا به حال بنده ندیدم در این مورد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در آبان 91 سلام در وبسایت های عادی این مشکل پیش نمیاد و عکس هدر را به این راحتی نمیشه سیو کرد مگر با سورس صفحه مثلا در سایت جومینا این اتفاق نمی افته وبسایت من:www.bahabad.in عکس های هدر را هم میذارم در مرورگر اپرا در مرورگر گوگل کروم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر