مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام یکی از کاربران ایمیل زده بود تا براش یک مطلب در مورد قرار دادن فایل فلش به جای هیدر سایت براش ارسال کنم گفتم شاید دوستان دیگه هم دوست داشته باشند گاهی پیش می آید که کاربری می خواهد جای هیدر یا لوگو یا بنر سایت خود یک فایل فلش (با پسوند .swf )قرار دهد نحوه کار برای این کار به فایل css قالب خود رفته کد مربوط به هیدر خودرا پیدا کنیدو کد زیر را جاگزین کنید codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" width="500" height="150"> توجه داشته باشید که ... به جای /your flash.swf آدرس فایل فلش خود را قرار دهیدو به جای اعداد 500 پهنای فایل خود و به جای اعداد 150 عرض فایل خود را قرار دهید منبع ویکی جومفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 حالا اگر همون کد رو داخل سی اس اس ها 2 بار زیر هم بزاریم 2 بار نشون نمیده! ببینید الان 2 تا میخوام هدر روی هم باشه 2 بار نمیشه گزاشت پشت هم کدها رو پس چی کارش باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 90 منظورتون واضح نیست ! شما یک موقعیت به نام هدر دارید و برای اون تعریف کردید که فلش رو بخونه و اگر دوبار پشت هم قرار دهید جوملا آخرین کدها رو میخونه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 اقا من یک موقعیت دارم به عنوان هیدر درست!حالا اگه همون موقعیت بخوام عینا همون زیرش بیاد!یعنی 2 تا هدر روی هم بشه... الان هیدری که هست همون ایعاد هیدری دیگر همون ابعاد همون جا زیرش که بعد عکسش رو عوض میکنم در حقیقت 2 هیدر روی هم... درست توضیح دادم این سری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza.sh 0 ارسال شده در دی 90 اقا من یک موقعیت دارم به عنوان هیدر درست!حالا اگه همون موقعیت بخوام عینا همون زیرش بیاد!یعنی 2 تا هدر روی هم بشه... الان هیدری که هست همون ایعاد هیدری دیگر همون ابعاد همون جا زیرش که بعد عکسش رو عوض میکنم در حقیقت 2 هیدر روی هم... درست توضیح دادم این سری؟ حق با شماست كه اگه يه كد هدر دوبار بنويسيم بايد اونو دوبار اجرا كنه ولي بعضي ها هنگام طراحي قالب ميان براي هدر يه مكان ثابت قرار مي دن(برنامه نويس ها ايراني) و فقط ميشه تو اون قسمت هدر رو قرار داد ولي اكثر برنامه نويس هاي خارجي فكر همه جا رو مثل ما كه نمي كنند !!!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام اگر بخوام فایل فلش را در یکی از موقیعت های سایت تعریف کنم، (چپ راست یا بالا) چی کار باید کنم؟ البته این کد هم جاگزین هدر می کنم هیچ تغییری نمی کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad8432 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام اگر می شه نحوه قرار دادن یک فایل فلش را کامل توضیح بدید ممنون می شوم چون من هر چی سعی کردن نتونستم این کار را انجام بدم ؟ سوال: آیا باید حتما ابعاد یکی باشه تا نشون بده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. برای گذاشتن یک فایل فلش در یک مطلب یا یک ماژول ، از طریق ادیتور ، گزینه media (آیکون فیلم) آن را اضافه کنید. اگر این آیکون نبود ، به مدیریت پلاگین ها > پلاگین tiny-mce بروید و حالت آن را توصعه یافته کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad8432 0 ارسال شده در بهمن 90 ممنون از راهنمایی تون ولی می خوام در هدر سایتم قرار بدهم اگه ممکنه کلیات رو بگین ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 اگه موقعیت ماژول برای هدرتون تعریف شده می تونید طبق گفته جناب مانیان عمل کنید، در غیر اینصورت یه موقعیت ماژول باید برای هدرتون تعریف کنید و بعد ماژولی که حاوی فایل فلشتون هست رو اونجا بذارین. در مورد ساخت موقعیت هم داخل انجمن قبلا بحث شده با جست و جو می تونین پیدا کنین. البته قبل از هر تغییری یه بک آپ از فایلی(یا قالبی) که می خواین تغییر بدین، بگیرید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. کارهایی که گفتم را انجام بدید نتیجه نگرفید ، مشکلتون را بیان کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad8432 0 ارسال شده در بهمن 90 ظاهرا من بد توضیح دادم من یک فایل فلش درست کردم حالا می خام بذارم توی سایم من دقیقا جایی رو که باید درون Css تغییر بدم را می خواهم . البته این موقعیت در قالبم وجود دارد .من در این مورد خیلی سایت ها را زیرو رو کردم ولی وقتی Detail وار توضیح داده شده که من از پسش بر نیومدم. ممنون از راهنمایی تون مانند همین بنری که در بالا قرار دادید .فکر کنید همین بنر را می خواهیم در موقعیت هدر قرار دهیم باید دقیقا چه دستوری و در کجا تغییرات را انجام دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 دوست من لطفا آدرس سایتتون رو بفرمایید تا دقیقتر جواب بدم بهتون. --------------------------------- ضمنا مشکلتون رو داخل بخش مربوطه مطرح کنید(بخش مشکلات قالب جوملا 1.5) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad8432 0 ارسال شده در بهمن 90 متاسفانه هنوز Publish نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر