mnkh97 7 ارسال شده در آبان 91 با سلام سایتم براش مشکلی پیش اومد مجبور شدم بک آپ را بزارم بالا هنگامی که آپ کردم چند تا از افزونه هام براشون مشکل پیش اومد یعنی نه کار می کرد، نه پاک میشد، نه آپ میشد و نه فولدر اون تو FTP بود. این مشکل با آپ کردن دستی افزونه ها حل شد به غیر از چند افزونه که چون تعدادی فولدر داره نمی دونم هر کدومشا کجا باید آپ کنم اولش افزونه xmap هستش که از اینجا دانلودش کردم دوم افزونه YO Related News هستش که اون را هم از اینجا دانلود کردم ممنون میشم اگه بهم بگید هرکدوم را چه جوری می تونم دستی آپ کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhasan 5 ارسال شده در آبان 91 با سلام سایتم براش مشکلی پیش اومد مجبور شدم بک آپ را بزارم بالا هنگامی که آپ کردم چند تا از افزونه هام براشون مشکل پیش اومد یعنی نه کار می کرد، نه پاک میشد، نه آپ میشد و نه فولدر اون تو FTP بود. این مشکل با آپ کردن دستی افزونه ها حل شد به غیر از چند افزونه که چون تعدادی فولدر داره نمی دونم هر کدومشا کجا باید آپ کنم اولش افزونه xmap هستش که از اینجا دانلودش کردم دوم افزونه YO Related News هستش که اون را هم از اینجا دانلود کردم ممنون میشم اگه بهم بگید هرکدوم را چه جوری می تونم دستی آپ کنم با تشکر با درود به شما دوست عزيز شما مي تونيد با بررسي قسمت فايل xml پلاگين ببنيد كه بايد توي كدوم بخش و كدوم فايل هاش رو قرار بديد موفق باشيد:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در آبان 91 ممنون یه کم بیشتر توضیح میدید من چه جوری باید متوجه بشم <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Content - YO Related News YOphp April 2011 YOphp (C) 2010. All rights reserved. http://www.gnu.org/licenseses/gpl-2.0.html GNU/GPL support@yophp.com www.yophp.com 1.6.6 <br /> <h1 style="padding:10px; color:#A629BC">پلاگین نمایش مطالب مرتبط برای جوملا 2.5 - وبسایت درهای باز</h1><br /> <p style="padding:10px; border:1px solid #F03; background-color:#3A6865; color:#fff; padding:20px 5px">توسط این پلاگین می توانید به راحتی لیست مطالب مرتبط را در پایین هر مطلب اضاف نمایید</p><br /> <p style="padding:10px; color:#39F">---------------------------------------------------------------</p><br /> <h3 style="padding:10px; color:#069"> تهیه و آماده سازی از وبسایت درهـــای باز <a href="http://www.darhayebaz.com" target="_blank">www.darhayebaz.com </a></h3><br /> <p style="padding:10px;"><h3>درهــای باز مرجع دانلود بروزترین امکانات جوملا و ابزار های مورد نیاز طراحان وب</h3></p><br /> <h2 style="padding:10px; color:#069">جهت دریافت دیگر امکانات جوملا به وبسایت درهــای باز مراجعه کنید <a href="http://www.darhayebaz.com" target="_blank">http://www.darhayebaz.com </a></h2><br /> <p style="padding:10px; color:#39F">---------------------------------------------------------------</p><br /> <p style="padding:10px; border:1px solid #F03; background-color:#FB722D; color:#fff; padding:20px 5px">این افزونه توسط تیم درهــای باز ترجمه شده است</p><br /><br /> <p style="padding:10px; font-size:14px; font-weight:bold; color: #09C">آماده سازی و فارسی شده توسط : وحید بندره</p><br /> yo_related_news.php yo_related_news language index.html en-GB/en-GB.plg_content_yo_related_news.ini en-GB/en-GB.plg_content_yo_related_news.sys.ini SHOWCREATED SHOWMODIFIED SHOWALPHABET SHOWRANDOMIZE SHOWORDERING SHOWORDERTAG No Yes No Yes No Yes No Before After No Yes No Yes Clean<br /> Image with Text<br /> HTML Clean Green Silver Customize No Yes Latest articles<br /> More recent articles<br /> Older articles No Yes No Yes Latest articles<br /> More recent articles<br /> Older articles No Yes No Yes Latest articles<br /> More recent articles<br /> Older articles No Yes No Yes No Yes No Yes Latest articles<br /> More recent articles<br /> Older articles No Yes No Yes Latest articles<br /> More recent articles<br /> Older articles No Yes No Yes با تشکر پوشه yo_related_news را آپ کردم در مسیر /plugins/content فایل های زبان را هم در مسیر /language/en-GB ,gd nvsj kan چیز دیگه ای لازم هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 سلام چرا میخواید دستی انجام بدید؟؟ در فولدر tmp فایل افزونه رو اکسترکت کنید و بعدش در نصب جوملا دومین دکمه نصب رو بزنید. راحت ترین کار! با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در آبان 91 ممنون ولی مشکلم حل نشد همونطور که تو پست اول گفتم برای حل مشکلم باید دستی آپ کنم ممنون میشم از کمکتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در آبان 91 دوستان نظری ندارن ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوست عزیز ، خب این که نشد راه حل ! شما دارید صورت مسئله رو پاک میکنید افزونه باید به روش منطقی نصب بشه آیا از سالم بودن بک آپ تون اطمینان دارید ؟ آیا سطح دسترسی پوشه های tmp و logs قابل نوشتن میباشد ؟ آیا مسیر این دو پوشه در فایل configuration.php به درستی تعریف شده است ؟ موقعی که افزونه رو نصب میکنید چه پیغام خطایی میده ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در آبان 91 ممنون مشکلم حل شد: لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر