امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 هیچی یک ماژول فارسی برای ورود وجود داره که در پوشه اکستنشن قرار دارد آن را نصب و در موقعیت login قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 89 با سلام البته باید Style اون رو هم در یکی از حالتهای Quick یا Nifty Quick قرار دهید موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadiadib 0 ارسال شده در خرداد 89 در نسخهای که دانلود کردم پوشه extentions نیست. فقط یک پوشه هست که اسکرینشاتها درون اون قرار گرفته و در یک پوشه هم خود قالب. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 سلام از این استفاده کنید http://dl.joomina.ir/file.php?file=5ef20d8959ca027ba3730d02f1d31db1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
martia 0 ارسال شده در مهر 89 سلام ! این لینکی که دادید برای ماژول ورود افقی ظاهرا خرابه اگه ممکنه همون فایل هدر رو هم بزارید ممنون می شم با عکساش !! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
martia 0 ارسال شده در مهر 89 با عرض سلام مجدد ! ببخشید من یه سوال برام پیش اومده ! اگه بخوام تو این قالب پارادایس یه هدر قرار بدم راه حل چیه ؟ اگه باید از ماژول استفاده کنم چه جوری و با چه ماژولی؟ دوم اینکه اگه قراره تو css اینکارو بکنم کدوم فایل رو باید ویرایش کنم ؟ چون تو همین template که شما قرار دادید به صورت پیش فرض هدر ظاهرا وجود نداره تا بریم خود فایلها رو تو پوشه image ادیت کنیم ! با تشکر از استاید محترم ................ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مهر 89 سلام من این قالب رو ندارم ولی حتما در پوشه images هدر وجود داره اگه مشکلی نیست قالب لیکن قالب رو اینجا قرار بده چون لینک دانلود خرابه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در مهر 89 بصورت دستی و در فایل index.php قالب این کار امکان پذیر هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
martia 0 ارسال شده در مهر 89 بصورت دستی و در فایل index.php قالب این کار امکان پذیر هست. ببخشید میشه بگید چه کدی رو باید وارد کنم ... تو فایل index پوشه template باید اینکارو بکنم دیگه? سلام من این قالب رو ندارم ولی حتما در پوشه images هدر وجود داره اگه مشکلی نیست قالب لیکن قالب رو اینجا قرار بده چون لینک دانلود خرابه http://dl.joomina.ir/file.php?file=1a6aeb3d3e5625301fa3937d71f8b5f6 اینم لینک دانلود با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
martia 0 ارسال شده در مهر 89 سلام من خیلی تو فایل قالب css گشتم نتونسم چیزی پیدا کنم میشه اساتید محترم جواب بدن !!!! من چیکار باید بکنم تا بتونم هدر برای این قالب بزارم !!! بعد اینکه آقای تهرانی گفتن ماژول ورود افقی هم با این قالب ارایه شده و لی هیچ پوشه دیگه ای تو قالب نبود اگه اونم بزارید ممنون تر میشم !!! خواهشا راهنمایی دقیق بفرماییید .... tnx نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مهر 89 سلام اگه میخوای میتونی به جای لوگو یک هدر بذاری و عرض و طولش رو عوض کنی راحت ترین راه اینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در مهر 89 سلام من دوتا مشکل در رابطه با این قالب دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید. اول اینکه اون قسمت سفید رنگ رو چطوری میتونم از وسط صفحه حذف کنم و دوم اینکه منوی بالا رو چطور میتونم از سمت چپ به وسط صفحه منتقلش کنم. تصویر موقعیت ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 سلام دلیل جواب ندادن اینه که باید کلی کد را عوض کنید در مورد قسمت وسط اگر ماژولی که در این موقعیت قرار میگیره غیر فعال کنید خودش حذف میشه برادر در مورد منو ها قالبت را نصب کن من آنلاین کدها را بهن میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در مهر 89 سلام ولی من هیچ ماژولی رو در این موقعیت فعال نکردم. منظورتون اینه که لینک آنلاین قالب رو بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام بله منظور امير جان اينكه لينك سايتي كه دارين دز آن از اين قالب استفاده رو قرار بديد يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در مهر 89 سایت هنوز کامل نشده و بستس. چون بازدید داره نمیتونم بازش کنم. راه دیگه ای نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام تو يك ساب دومين يا يك دومين و هاست رايگان نصب كنيد ! يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در مهر 89 چرا عزیز. احتیاج نیست باز کنید. برای ارسال جهت بازبینی و در یک پی ام برای مدیران، نام index.php اصلی پوشه root خود را مثلا به index45mn4.php تغییر داده و برای بازبینی و چک سایت ارسال بفرمایید. لازم به ذکر هست که پارامترهای سئو نباید فعال باشند. در غیر اینصورت این ترفند کارایی نخواهد داشت. بعد از اتمام بازبینی توسط شخص یا اشخاص مورد نظر شما، مجددا نام فایل ذکر شده را تغییر و به حالت اول بر خواهید گشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در مهر 89 سلام آقای تهرانی آدرس سایت را پ.خ کردم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 دوست عزیز من ببین در موقعیت banner3 شما یک ماژول فعال داری ، گرچه چیزی نشون نمیده اما حتما یک ماژول فعاله لیست ماژول ها را بررسی کن بعد خودت میبینیش . یک نکته دیگه دوستان اینجا انجمن تخصصی جوملاست یعنی همه سایت دارن دادن لینک سایت تبلیغ حساب نمیشه . ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در مهر 89 سلام ولی هیچ ماژول فعال توی این موقعیت نیست. تصویر ماژول های فعال در مورد انتقال منوی بالا از سمت راست به وسط صفحه چه باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 الله اکبر ! به حق چیزهای ندید ! اول یکی از موقعیت های breadcump را غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه اگر نشد . جستجو را در banner1 هم غیر فعال کنید فایل index را باز کنید و کلمه banner3 را پاک کنید . دقت کنید فقط این کالمه من احتمال میدم این مرود مربوط به هسته است که داره به این موقعیت درخواست ارسال میکنه در مورد منو هم خیلی باید کد ها عوض شه من نمیتونم کمکی کنم ساید مدیران دیگه این کار را انجام بدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در مهر 89 سلام همه کارهایی رو که فرمودید انجام دادم ولی درست نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام دورست عزیز دقیقا نام این موقعیت رو تو index.php سرچ کنید و اونو پاک کنید { هر جند تا باشه همشو پاک کنید } یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در اسفند 89 سلام جناب تهرانی این قالب منوی اصلی اش افقی هست(یعنی متحرکه) یا فقط منو بالایی ها آبشاریه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر