امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 [justify][/justify][/center] http://joomina.ir/images/stories/galery/briaskThumbs/wondering/download.png' alt='download.png'> رمز فایل فشرده www.joomina.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام امیر جان قالب بسیار زیبایی شده فقط باز هم همون مشکل را با ie6 داره ولی در کل واقعا فوق العاده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام امیر جان قالب بسیار زیبایی شده فقط باز هم همون مشکل را با ie6 داره ولی در کل واقعا فوق العاده شده امير جان اگه قرار درستش كني اينو دانلود نكنيم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام احمد جان مشکلی نیست که زیاد به چشم بیاد حالا که دارم دقت میکنم 70 درصد قالبای آرتیستر این مشکل را دارن با این نوع منو قالب بسیار زیباییه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 لینک دمو خراب بیده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 در آخر template.ie6 کد زیر را اضافه کنید .art-menu UL LI { DIRECTION: rtl; FLOAT: left; right:70px } .art-menu UL LI LI { RIGHT:0px; FLOAT: right } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام امیر جان باز مثل همیشه عالی ....:sleepy: البته اگه ارتفا و فونت منوهای باز شو رو کمی ، کم می کردی خیلی بهتر مشود :heart: با تشکر از شما یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام امیر خان قالب قشنگی شده ولی با ie6 مشکل داره زمانی که موس روی لینک های منوی اصلی و منوی بالا (موقعیت User3 )می ره بعدش تا چند لحظه نشونش نمی ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 89 در آخر template.ie6 کد زیر را اضافه کنید .art-menu UL LI { DIRECTION: rtl; FLOAT: left; right:70px } .art-menu UL LI LI { RIGHT:0px; FLOAT: right } با سلام احمید جان اگه دقت می کردید چند پست بالاتر جواب این سوال شما داده شده بود :exclamation: امیدوارم ... امید وار باشید ... یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در اردیبهشت 89 ممنون از راهنماییت ولی منطقی اینه که اگر درست می شد خوب بی کار نبودم که پست بدم نمی شه باز هم که موس می ره روش پاک میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 بله من خیلی ور رفتم اما روی ie6 این مشکل هست راه حلی هم ندا ره یا لااقل من پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در خرداد 89 آقای تهرانی باید تبریک بگم چون واقعا این یه قالب خیلی خیلی زیبا است . اما این قالب یه مشکل داره !!! مشکل : در صفحهٔ ورود به سایت نوشته ها سمت چپ نوشته میشن ! مثل این عکس : تصویری از این مشکل میخواستم از این قالب برای یه سایت استفاده کنم .امکانش هست که این مشکل رو برطرف کنید ؟ پیشاپیش ممنونم :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 بله میشه این دستم در رفته آدرس سایتتون را بدید کد تصحیح شده را براتون بنویسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در خرداد 89 ممنون آقای تهرانی ... من دومین سایت رو آخر خرداد ماه میخوام ثبت کنم حتما براتون میفرستم . راستی یادم رفت که بگم قالب چند تا دیگه هم مشکله داره : اول اینکه در صفحهٔ rss نوشتها چپ چین هستند !!! اینم یه عکس در باره همین : تصویری از این مشکل دوم اینکه تو صفحهٔ ایمیل هم این مشکله هست یعنی اینکه نوشته ها چپ چین هستند !! اینم یه عکس در باره همین : تصویری از این مشکل سوم اینکه تو صفحهٔ پرینت هم این مشکل هست . میخواستم بدونم که این مشکلات هم میتونید برای ما حل کنید ؟ پیشاپیش ممنونم :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 اینم میشه درست کرد کار نشد نداره اما خیلی وقت کیره و مربوط به خود جوملاست نه قالب برای همین این را شرمنده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در خرداد 89 آقای تهرانی عزیز گفتید که مربوط به قالب نمیشه و به خود جوملا مربوط میشه . رفتم برای سایت جومینا رو نگاه کردم و دیدم که مشکل نداره !!! خوب یعنی خودتون درستش کردین . میشه ما رو هم راهنمایی کنید که این کار را خودمون انجام بدیم ؟ یا منبع ای هست که یاد بگیریم ؟ پیشاپیش ممنونم :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 من در کد های html دست کاری کردم بعدشم قالب جومینا دست سازه این قالب شرکتی است با هم خیلی فرق دارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AMIR-T 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام اگه میشه بگید چطوری تبلیغ وسطشو حذف کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 منظور شما کپی رایت است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AMIR-T 0 ارسال شده در خرداد 89 نهههههه. من هیچ وقت کپی رایت هیچ قالبیو نمیخوام بردارم. اون تبلیغ وسط صفحه که زیر منوی بالاییه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 میشه با عکس نشون بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AMIR-T 0 ارسال شده در خرداد 89 اینو میگم: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در خرداد 89 دوست من اون چیزی که شما تو عکس نشون دادید فقط تو نمایش دمو هست و وقتی که قالب رو دانلود میکنید و نصب میکنید هم چین چیزی اونجا ظاهر نمیشه !!! اون فقط تو دمو هست . من یه عکس از قالب برای اینکه خیالتون راحت بشه میزارم : لینک عکس موفق باشید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AMIR-T 0 ارسال شده در خرداد 89 خیلی ممنون. شاید بهتر بود قبل از سوال اول خودم تست میکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadiadib 0 ارسال شده در خرداد 89 بابت این قالب زیبا دست شما دردنکنه، واقعا زیباست. یک سؤال: برای نمایش افقی ماژول ورود، چه کاری باید انجام بدیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر