alidoon 13 ارسال شده در آبان 91 سلام به همه دوستان من دارم تو سایتم از پلاگین xtypo استفاده میکنم. این پلاگین فقط یه مشکل کوچیک تو IE داره وبد نشون میده. اینم آدرس سایتم pouyamahboob.com کسی هست که مشکلش رو حل کرده باشه؟ اگر هم کسی باشه که یه پلاگین بدون مشکل تو همین زمینه معرفی کنه ممنونش میشم. :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام مشکلتون با این افزونه چی هست؟ میشه مشکلتون رو کمی واضح تر بیان کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در آذر 91 این افزونه تو اینترنت اکسپلورر بهم میریزه و چند خطی نشون میده و عرضش بیش از حد زیاد میشه ولی در کروم و فایر فاکس درست کار میکنه راستی من از ie8 استفاده میکنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 91 با سلام خوب میتونید از شرط های مخصوص مروگرها استفاده و براش استایل اختصاصی بنویسید قبلا تو بخش اموزش های تیم کامل اموزش دادم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در آذر 91 با سلام ادمین عزیز راهکارتون بسیار درسته کارم راه افتاد سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر