pakbaz 1 ارسال شده در آبان 91 سلام و درود به همه دوستان. با جوملا 2.5 آیا این امکان وجود داره که چند سایت رو با یک سیستم ایجاد کنم(با یک دامین).مثلا سایت فروشگاه, دانلود,خبری و ... رو فقط با یک سیستم طراحی کنم و فرقه این سایت ها در این باشه که مثلا وقتی کاربر به قسمت فروشگاه میره قالب و منو ها و ... مخصوص اون به نمایش در بیان اما همه این ها از یه مدیریت دانلود بشه. یا اینکه برای هر کدوم از این ها یه subdomain ایجاد کنم. در ضمن مساله سئو رو هم مد نظر داشته باشین. در کدو حالت بهتره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 سلام. بله امکان این هست از یک مدیریت این کار را بکنید. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در آبان 91 ممنون از عنایت شما. آیا فقط تو دامین اصلی(یا یک دامین) امکانش هست یا چند ساب دامین ایجاد و همه این ها رو با هم یکجا مدیریت کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 در ضمن مساله سئو رو هم مد نظر داشته باشین. در کدو حالت بهتره. بهترین حالت این هست که برای هر کدام دامنه جدا در نظر بگیرید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 بهترین حالت این هست که برای هر کدام دامنه جدا در نظر بگیرید! موفق باشید فکر میکنم منظور دوستمون " ساب دامین " بود. در دو حالتی که فرمودید میشه. اما اگه میخواید از یک مدیریت باشه حالت عادی انجام بدید(بدون ساب دامین) با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در آبان 91 ممنون از پاسخ هاتون. اما مسئله موتورهای جست و جو هم باید مد نظر باشه. اگه از یک مدیریت باشه و چند سایت در یک سایت باشه شاید موتورهای جست و جو بخاطر نامربوط بودن محتوا به هم و مطالب متفاوت و ... از رتبه سایت کم کنه . نظر دوستان در این مورد چیه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 بزرگوار در پست 4 خدمت تون عرض کردم! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر