amara 21 ارسال شده در آبان 91 سلام http://demo64.persianthem.ir/blog در اين قالب بعد از راست چين شدن تو قسمت بلاگ كه در دمو مشخص هست تاريخ مطالب روي عكسها ميهته تو قسمت هاي ديگه اينجوري نيست قسمت كپي رايتش هم روي هم افتاده بلاگ را از كي 2 استفاده كرده ولي نتونستم مشكل تاريخ را برطرف كنم اگه راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 این قالب درست راستچین نشده راستچین شدن فقط تغییر left و right نیست در مورد تاریخ کا2، برای رفع این مشکل کافیست بصورت زیر عمل کنید: 1) به آدرس زیر رفته: administrator/components/com_k2/views/item و فایل view.html.php رو باز کنید. ) عبارت K2_DATE_FORMAT_CALENDAR رو جستجو کنید (در 2 خط 83 و 86) کل این 2 خط رو حذف کنید. در این صورت تاریخ از خود جوملا خوانده خواهد شد کافیست هرکجا که در این کامپوننت این مشکل رو داشتید این عبارت رو جستجو کرده و فراخوانی تابع تاریخ رو حذف کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در آبان 91 سلام تشكر ولي مثل اينكه شما متوجه سوال من نشديد . دمويي هم گذاشته بودم را اصلا نديديد من مشكلم خوندن تارخ نيست از جوملا نيست مشكل الان در پوسته هست كه شكلش اومده روي عكس قرار گرفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 متوجه شدم دمو رو هم دیدم منوهاتون چپ چینه، جستجو آیکن زیر متن جستجو، "شما اینجا هستید: خانه » بلاگ" چپ چینه کپی رایت روی آیکن پرش به بالا... درضمن عرض کردم این قالب کامل و اصولی راستچین نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر