zarixzari 2 ارسال شده در آذر 89 سلام خدمت اساتيد ارجمند. همان طور كه ميدانيد جوملا كامپوننت تماس باما دارد كه توسط آن ميتوانيد براي صاحب سايت ايميل بفرستيد. مي خواستم بدانم آيا كامپوننت تماس با ما وجود ندارد كه بتواند علاوه بر پيام ساده فايل نيز به ايميل بفرستد؟ البته اسكريپتهاي ديگري هست كه اين امكان را دارد اما اين اسكريپت ها روي جوملا نيست مي خواهم كامپوننتي باشد كه از امكانات جوملا كه در قسمت تنظيمات كلي جوملا به عنوان سرور ارسال ايميل معرفي ميشود استفاده كند. من براي ارسال ايميل از smtp جيميل استفاده ميكنم و اگر از اسكريپت غير جوملايي استفاده كنم نميتوانم از اين امكان استفاده كنم. با سلام و احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز شما من پیشنهاد می کنم از فرم ساز آرت فرم استفاده کن قابلیت ضمیمه کردن فایل را دارد امکان تعریف سه ایمیل برای ارسال فرم به انها را نیز دارد موفق باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zarixzari 2 ارسال شده در آذر 89 باسلام و تشكر متاسفانه فرم ساخته شده با ابن فرم ساز نميتواند با smtp جيميل ارتباط برقرار كند در ضمن آيا يك فرم تماس با ما وجود ندارد كه مجبور نشويم با اين فرم ساز عجيب و درد سر ساز دست و پنجه نرم كنيم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز می تونید از اینجا طرقه ساختن فرم با آرت فرم رو آموزش ببینید http://dl.joomina.ir/file.php?file=2171aa7cf17878fd9de53f07cc612a43 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز این فرمساز بسیار قوی است و ایمیل را به میلی که در آن وارد کرده اید ارسال میکند(هر ایمیلی باشد) به نظر من اگر اموزشهایی که در مورد کار با این فرمساز هست را مطالعه کنید به راحتی میتوانید با آن کار کنید اگر هم موقع کار با آن مشکلی بود در خدمتم البته از فرمسازهای دیگه هم میتونید استفاده کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zarixzari 2 ارسال شده در آذر 89 سلام عليكم دست شما درد نكند. راهنماييهاي شما خيلي عالي بود. تنها يك مشكل بود آنهم بهم خوردگي قالب بود كه در ويكي جومفا خواندم كه گفته بود شما فایل components/com_artforms/artforms.html.php رو ویرایش کنید. در حدود خط 565 دنبال کد زیر باشید $html .= $confirm; این کد رو به کد زیر تغییر بدید $html .= $confirm.''; بنده هم انجام دادم و درست شد. تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zarixzari 2 ارسال شده در آذر 89 با سلام مجددا من مزاحم شما اساتيد محترم هستم اين فرمساز فارسي شده اما در خيلي از جا مثلا آنجايي كه پيام با موفقيت ارسال شد را ميده يا پيام خطا ميده چپ چين ميشه در اصل فرم نيز جعبه آپلود فايل چپ چين است. راه حلي هست كه اين مشكل را رفع كند يا كدام يك از دوستان عزيز نميتواند نسخه بدون نقص اين فرم را معرفي كند؟ وقتي به ايميل ارسال ميشه نيز مينويسه فرستنده ناشناس در حاليكه بايد اسم فرستنده كه در فيلد نام شما قرار دارد نمايش داده شود. با اين مشكل چگونه ميتوان كنار آمد؟ و السلام *** دوست عزیز لطفاً قبل از ارسال قوانین را مطالعه فرمایید و از کلماتی که خارج از شئونات انسانی هست استفاده نکنید *** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز مشکلاتی در بعضی از جاها از نظر راست چین بودن هست.(البته دوستی که زحمت فارسی سازی رو کشیده وقعا زحمت کشیده) که اگر باهاشون مشکل دارید باید خودتون درست کنید. در مورد نام فرستنده که ناشناس نوشته می شود. اگر فرد به سیستم لاگین کرده باشد نام او را می نویسد و چون فرد وارد سیستم نشده برای سیستم ناشناس است و نامی که شما توی فرم قرار داده اید در حقیقت از نظر سیستم فقط یک فیلد متنی است اگر کاربرانتون امکان ورود به سیستم را داشته باشند نام آنها بجای ناشناس نوشته خواهد شد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zarixzari 2 ارسال شده در آذر 89 با سلام يك مشكل جديد: همان طور كه ميدانيد هكر ها با استفاده از ارسال اسكريپت مخرب به سايت از طريق فرم و استفاده از فايل ارسال شده كار خود را انجام ميدهند. در فرمي كه توسط آرت فرم ساخته ميشود فرم علاوه بر ايميل در هاست نيز آپ ميشود آيا راهي وجود ندارد كه فرم فقط به ايميل ارسال شود و در هاست قرار نگيرد؟ علاوه بر آن هاست من مجاني است و فايلي بالاي 4 مگابايت را نمي پذيرد در حاليكه اگر به ايميل ارسال شود چنين محدوديتي وجود ندارد. با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز از قسمت تنظیمات آرت فرم گزینه ای است به نام ذخیره اطلاعات در بانک اطلاعاتی اگر این گزینه رو روی خیر قرا بدی اطلاعات فقط به ایمیل ارسال خواهد شد در مورد فرستنده می نویسه ناشناس میتونید دسترسی این فرم را برای اعضا قرار بدید در مورد چپ چیدن شدن بعد از ارسال فرم و نشان دادن پیام این به این خاطر چپ چین میشه که قالب شما خوب فارسی نشده به این خاطر من خودم الان از این فرم ساز استفاده میکنم ولی چپ چیدن نیست ولی نوشته ها یه کم از کادر پایین تر هستنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر