سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 با سلام یک سایت با جوملا 1.5 طراحی شده، از هاست جومینا هاست هم استفاده میشه قبلا مشکلی نداشت اما چند وقتی هست که ارور Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 80 bytes) رو میده و /libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 462 درضمن سایت هنوز اصلا استفاده نشده و فعلا چند ماهی هست بروز نشده! از افزونه خاصی هم استفاده نشده و همون افزونه های قبلی بوده و در صفحه هم فقط globalnews هست خیلی جستجو کردم دوستان در مورد فایل htaccess گفته بودند یا repair کردن جدول session اما هیچکدوم جواب نداد ممنون میشم دوستان اگر میتونن کمک کنن مشکل رو برطرف کنم :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام با این مقدار حافظه نباید مشکلی پیش بیاد در هر حال شما افزونه هاتون رو باز بررسی کنید و یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید ارور تو چه وقتهایی رخ میده ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 همه مواقع در صفحه فقط از globalnews استفاده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masood_sv 2 ارسال شده در دی 91 همه مواقع در صفحه فقط از globalnews استفاده شده با سلام دوست عزیز اگه شما از ماژول آمار بازدیدکنندگان ( mod_jvcounter ) استفاده میکنید باید عرض کنم مشکل از طرف اون هست با غیر فعال کردم ماژول مذکور سایت شما بالا میاد در پناه حق 2 واکنش ها : فرحزادیان و mtkzz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر