m_ziksary 0 ارسال شده در آبان 91 سلام قبل از هر چیز ممنونم از سایت خوبتون. من یکی از کاربرهای جدید سایت شما هستم که به تازگی در مورد طراحی سایت اموزش دیده ام. متاسفانه مشکلی که دارم در مورد انتقال سایت لوکال به سرور ه. راستش الان دو تا مشکل دارم . چون کاربر جدید هستم نمی دونم میشه دو تا مشکل رو یه جا مطرح کرد یا نه. حالا من مطرح می کنم اگه نباید بشه لطفا بهم بگین. 1- مشکل اول من اینه که در حال حاضر می خوام محتویات یه سایت فعال رو که مال دوستمه با سایت جدیدی که بر اساس جوملا 1.5 طراحی کردم جایگزین کنم ولی متاسفانه نمی دونم چه فولدرهایی رو باید حذف کنم که مشلی پیش نیاد. ضمن این که فولدر محتویات جدید سایت رو از طریق ftp اپلود کردم تو فولدر public_html ولی نمی دونم اگه فولدر های قبلی رو که اونجاست پاک کنم به مشکل می خورم یا نه. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین. 2- چون خیلی تازه کارم واسه تمرین یه هاست رایگان گرفتم و با دامینی که داشتم می خوام یه سایت طراحی شده بر اساس جوملا 2.5 رو بفرستم رو سرور منتها هر کاری که می کنم نمی تونم. اگه بتونین راهنماییم کنین لطف بزرگی بهم می کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما ورود شما را به جمع جومینا خوش آمد میگم شما می تونید به راحتی با افزونه پشتیبان گیری یک فایل zip از اطلاعات دیتابیس و فایل هاتون ایجاد کنید و آنرا در هاست قرار بدهید و مانند جوملا نصبش کنید افزونه Akeeba Backup مناسب هست اگر نتونستید در صورت تمایل اطلاعات را پ.خ کنید فکر می کنم قبلاً در انجمن بحث شده. لطفاً جستجو ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m_ziksary 0 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما ورود شما را به جمع جومینا خوش آمد میگم شما می تونید به راحتی با افزونه پشتیبان گیری یک فایل zip از اطلاعات دیتابیس و فایل هاتون ایجاد کنید و آنرا در هاست قرار بدهید و مانند جوملا نصبش کنید افزونه Akeeba Backup مناسب هست اگر نتونستید در صورت تمایل اطلاعات را پ.خ کنید فکر می کنم قبلاً در انجمن بحث شده. لطفاً جستجو ... موفق باشید سلام ممنون از شما. بحث های قبلی را مطالعه کردم ولی به دلیل عدم اطلاعات کافی خیلی متوجه نشدم که دقیقا باید چه کار کنم. از اینکه لطف می کنید و وقت می گذارید بسیار سپاسگزارم. با اجازه اطلاعات را پ.خ می کنم و در انجا توضیحات لازم را ارائه می کنم با تشکر و سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر