yshoe 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام هنگامی که برای اولین بار بازدید کننده وارد سایت می شود ظاهراً CSS قالب لود نمی شود. اما بعد از یک refresh همه چی کامل لود می شود. و در دفعات بعد اصلا مشکلی پیش نمی آید. کد های لود شده قالب رو هم با قبل و بعد از لود شدن کامل مقایسه کردم، چیز خاصی تغیید نکرده بود. لطفا راهنمایی کنید، آدرس سایت هم yshoe.irهمتش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 سلام اگر به تازگی افزونه ای نصب کردید غیرفعال یا حذف کنید و دوباره تست کنید. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 از فشرده ساز که استفاده نمیکنید؟ سایت یا قالب؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام من ابتدا با مرورگر فایرفاکس 16.0.2 وارد شدم ولی مشکلی مشاهده نشد سپس از مرورگر IE9 استفاده کردم باز هم مشکلی نبود سرعت اینترنتتون در چه حدیه ؟ مواردی رو هم که دوستان در بالا اشاره داشتند مدنظر داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yshoe 0 ارسال شده در آبان 91 ممنون از دوستان نه مشکل از ورژن مرورگر بود (من خودم همه مرور گر هام آپدیت آپدیت) نه از فشرده کردن بود (قالب رو فشرده کردم - قبل از فشردگی هم همین ایراد می داد) ظاهرا ایراد از چند تا پلاگین بود که حل شد! ممنون از همگی .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر