hose 5 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان عزیز من روی هاستم جوملا 1.5.25 نصب شده بود حالا اون دفعه دیدم این صفحه اومده http://nob0dy.persiangig.com/ :64 (35): lمنظورم عکس و ایمیل داده شده بود چک کردم دیدم اطلاعات سرجاشون جوملا رو دوباره نصب کردم سایتم بالا اومد بعد دقیق چک کردم هیچگونه شلی ندیدم ....بعد از چند ساعت چک کردم تمامی اطلاعات هاستم پاک شده ... نمیدونم چیکار کنم :64 (29): بدبختم شدم سایتم دو ساله دارم روش کار می کنم البته هیچ کس ... به سایتم دسترسی نداشته ایرانی ها هم به خودشونم رحم نمی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام یعنی جوملا رو روی جوملای قبلی نصب کردید !؟ به هر حال از ادمین سرورتون بخواهید بک آپ اتون رو ریستور کنه و شما هم موارد امنیتی رو به کار بگیرید ... هم در خصوص هاست و هم جوملاتون... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در آبان 91 جناب فرحزادیان من نصب نکردم فقط اکسترکت کردم و پوشه نصب رو حذف کردم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 پس با این حساب اون موقع داشتید اطلاعات رو از روی کش میخوندید و در واقع هر کاریم کردید در زمان کش بودن انجام دادید.. امنیت سرورتون چطوره !؟ سایر سایت هایی که روی سرور هستند مشکلی نداشتند ؟ به هر حال باید بک آپ ریستور کنید حالا یا خودتون (اگر بک آپ داشته باشید) یا ادمین سرور اگر خودتون بک آپ ندارید سریعا به ادمین سرورتون اطلاع بدید بک آپ اتون رو ریستور کنند موفق باشید 1 واکنش ها : hose نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در آبان 91 خودم چند هاست دارم از این سرور .... فقط برای همین که جوملا 1.5.25 روش نصب شده بود مشکل پیدا کردم (ه--ک) حالا ممنون از راهنمایی تون ادمین رو باخبر کردم تا فردا ببینم چیکار می کنن برام ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام بررسی کنید در روت جوملاتون فایل index.html نباشه . فایلهایی هم که مشکوک هستند رو حذف کنید . قبلش بک آپ فراموش نشه اگر مشکل حل نشد همانطور که آقای فرحزادیان هم گفتند میبایست بک آپ رو ریستور کنید . پس از اینکار جوملا را به 1.5.26 ارتقا دهید و تمام پسوردها را نیز تغییر دهید . ادمین ، هاست ، دیتابیس اگر FTP را هم فعال کردید ، غیرفعالش کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 سلام دوست عزیز این نوع ه-ک معمولا فقط یه فایل index.html در روت یا در قالب قرار میدن که سایت رو نمیشه دید و یا همه فایل ها رو پاک میکنن. به روت برید ببینید چه اتفاقی افتاده با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در آبان 91 فایل های موجود در روت : sitemap.xml ror.xml robots.txt LICENSES.php LICENSE.php htaccess.txt htaccess. BingSiteAuth.xml CHANGELOG.php configuration.php configuration.php-dist COPYRIGHT.php CREDITS.php error_log نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام در بین این اسامی فایل ror.xml من تا حالا ندیدم . محتواش رو بررسی کنید ببینید اگر مرتبط با افزونه خاصی نیست حذفش کنید . قبلش بک آپ بگیرید اگر این کل فایلها باشه یعنی دو فایل index.php و index2.php را ندارید اگر ندارید میتونید از بسته خام جوملا بردارید و در روت جوملا آپلود کنید فایل htaccess. را نیز بررسی کنید که تغییری نکرده باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز داخل قالب پیشفرض برید و بررسی کنید. و اگه بکاپ قالب رو دارید قالب رو از هاست حذف و دوباره قالب رو قرار بدید با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر