niko 8 ارسال شده در آذر 89 سلام دوستان من قالب یار دبستانی را دانلود ونصب کردم ولی یه مشکل داره: من در منواصلی یک منو دارم که 4تا زیر منو داره وقتی روش کلیک میکنم زیر منوها میره پشت بقیه منوها مشکل کجاست؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز به انجمن جومینا خوش آمدید قوانین انجمن رو مطالعه کنید حال بگید مشکل شما در کجای قالب یار دبستانی استسلام دوست عزیزم من متوجه منظور شما نشدم میشه آدرس سایتون رو برام ارسال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در آذر 89 این هم تصویری از مشکلم اینجا منوی اخبار بعد از کلیک شدن 2تا زیر منوهاش رفته اون پشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در آذر 89 دوستان خودم حلش کردم اون کد که تو تصویر با قرمز خط زدم حذف کردم درست شد حالا دوستان لطف کنید کنار زیر منو اونجا که بافلش بنفش نشون دادم padding را کم کنید چون زیرمنو از کادر بیرون زده من نتونستم درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 89 #joomina_3_5_wrapper ul ul : padding-right:-10px میزان 10 پیکسل را میتوانید تغییر دهید تا کاملا در زیر با لایی قرار گیرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در آذر 89 #joomina_3_5_wrapper ul ul : padding-right:-10px میزان 10 پیکسل را میتوانید تغییر دهید تا کاملا در زیر با لایی قرار گیرد خیلی ببخشید ولی همچین کدی در فایل css نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در آذر 89 سلام من هنوز منتظرم آقای تهرانی بهتره ورژن 1.2 قالب یار دبستانی را با رفع مشکلات بزارین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 فعلا آقای تهرانی به خاطر انتقال سرور جومینا در دسترس نیستند باید صبر کنید تا کارهای اصلی سایت جومینا تموم بشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر