naladra 2 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان عزیز جومینایی من می خواهم نوشته " صفحه اصلی " را از قالب حذف کنم لطفا من را یاری کنید با سپاس:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام لطفا ابتدا جستجو کنید، بخدا بارها و بارها بحث شده و تنها نیاز به کمی جستجو داره تا مشکل اتون حل شه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در آبان 91 با سلام لطفا ابتدا جستجو کنید، بخدا بارها و بارها بحث شده و تنها نیاز به کمی جستجو داره تا مشکل اتون حل شه... موفق باشید من ابتدا جستجو کردم ولی با کلید واژه هایی که استفاده کردم به نتیجه نرسیدم اگر امکان داره لینک تاپیک مربوطه را قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 در منو، گزینه منو اصلی، نمایش عنوان صفحه... یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در آبان 91 من این گزینه را "خیر" را انتخاب کرده بودم ولی هنوز هست مثلا در صفحه درباره ما هم به شکل زیر تکرار می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیزم این ماژول مسیر سایت هست در ماژول ها غیر فعال کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیزم این ماژول مسیر سایت هست در ماژول ها غیر فعال کنید یا علی ممنون مشکل بر طرف شدماژول "محل قرار گرفته شده" را غیر فعال کردم درست شد :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر