saeedshakeri 0 ارسال شده در آبان 91 سلام یکسری از فایل های قسمت مدیریت رو به اشتباه حذف کردم، الان که از طریق backup سایت رو دوباره راه انداختم، نمیتونم هیچ فایلی رو روی سایت آپلود کنم نه از طریق ftp، نه از طریق cute ftp ونه از طریق مدیریت رسانه ، هر بار این پیغام رو میده هشدار - ناموفق در انتقال فایل ایراد ، قادر به آپلود فایل نیست تنظیمات رو هم چک کردم ولی مشکل برطرف نشد لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دسترسی فولدر ها مشکلی ندارند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedshakeri 0 ارسال شده در آبان 91 دسترسی فولدر ها مشکلی ندارند؟ نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مسیرهای tmp و cache درست هستند؟ محتویات پوشه های tmp و cache رو به غیر از فایل index.html حذف کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر