mme807 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام. من ابتدا در باره این موضوع جستجو کردم ولی چیز درست و حسابی پیدا نکردم. من ویرچو مارت نسخه 1.1.19 رو برای جوملا 1.5.23 نصب کردم. مشکل اینه که زمانیکه قیمت یک محصول رو مثلا 10000 وارد میکنم زمان نمایش محصول در سایت قیمت به صورت 10 000 نمایش داده میشه . یعنی برعکس. البته واحد ئول هم ریاله. با تشکر از اساتید محترم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 ساختار نمایش قیمت رو در تنظیمات باید تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mme807 0 ارسال شده در آبان 91 با تشکر . من یه قسمت از تنظیمات رو برای این منظور تغییر دادم ولی نشد . میشه بیشتر توضیح بدین یا نام قسمتی رو که باید تغییر بدم رو بگین . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 ببینید دوست عزیز، قالب نمایش قیمت برای قیمت دلار به این شکل هست: 1.99 $ که سمت چپ دلار و سمت راست سنت هست حالا وقتی شما از تومان که اعشار نداره استفاده میکنید دیگه اون نقطه وسط معنی نداره بخاطر همین ساختار فاصله باعث برعکس شدن قیمت میشه شما باید از علائم صحیح جهت نمایش قیمت ریال و یا تومان استفاده کنید(,) موفق باشید و سربلند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر