دهکده آی تی 0 ارسال شده در آبان 91 سلام میخام نوار منو راست چین شه , اما نمیدونم چطوری ای کارو انجام بدم . ممنون میشم کمکم کنید dehkadehit.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام کدوم قسمت مد نظر شما هست؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در آبان 91 میخام شما اینجا هستید home بالای صفحه بیاد سمت راست ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام در فایل زیر http://dehkadehit.ir/templates/jalil/css/template.css جهت رو از left به right تغییر بدید .art-postcontent, .art-postcontent li, .art-postcontent table, .art-postcontent a, .art-postcontent a:link, .art-postcontent a:visited, .art-postcontent a.visited, .art-postcontent a:hover, .art-postcontent a.hovered نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در آبان 91 چطوری حالت چپ رو ب راست عوض کنم ؟؟؟ اگه ساده تر توضیح بدین ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 در فایلی که جناب دفاعی عزیز فرمودند، متن زیر رو جستجو کنید .art-postcontent, .art-postcontent li, .art-postcontent table, .art-postcontent a, .art-postcontent a:link, .art-postcontent a:visited, .art-postcontent a.visited, .art-postcontent a:hover, .art-postcontent a.hovered حال text-align: left; رو به text-align:right; تغییر بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در آبان 91 سلام ممنونم رو right بود , باید چ کنم ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 قالب شما درست راستچین نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در آبان 91 الان باید چکار کنم ؟؟؟ دوباره قالب طراحی کنم ؟؟؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 نه دوست عزیز شما میتونید سفارش بدید برای فارسی سازی قالبتون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در آبان 91 چقدر هزینه داره ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما قالب را برای من پ.خ کنید تا برای شما به رایگان انجام می دهم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zaminweb 0 ارسال شده در دی 91 سلام من یه قالبی داشتم که با آموزشهایی که تو سایتها گشتم نتونستم راست چینش کنم قالب بصورت بسته نصبی بوده که نصب کردم ولی فقط تونستم برخی جاهاشو راست چین کنم میشه کمکم کنید اینم آدرس سایتم http://www.rtzahak.ir ممنون میشم کمکم کنید اینم فایلهای پوشه css و index.php http://nimroozonline.net/up/images/12jp2r6dpytm0dhyt7hd.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر