colorfulleyes65 2 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوستان من یه قالب از جوملا ارت فارسی کردم اما عنوان سایت در هم مینویسه یا وقتی میخوام نام منوها رو به فارسی بنویسم بازم درهم برهم مینویسه.به قسمت مدیریت دیتابیس رفتم و زبانهای لاتین رو تبدیل کردم به ut8-general اما بازم فرقی نکرد. یه سوال دیگه هم دارم ،اگه بخوام منوی اصلی رو راست چین کنم باید چیکار کنم؟ اینم ادرس :http://iranveterinary.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست گلم ترجمه قالب فقط تبدیل right به left و بالعکس نیست به نظر بنده قالب شما بطور ناقص فارسی سازی شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام ببینید در قالب دیگه هم همین مشکل رو دارید؟ زبان سایت تان را تغیر بدید ببیند بازم مشکل پا برجاست؟ encoding جداول سایت تان را چک کنید که همه روی ut8-general -ci باشد. چون اگر یکبار چک کنید باید موارد دیگه چک بشه پس با دقت ببینید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر