probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 سلام من نیاز به یک افزونه دارم برای فرم استخدام ، سرچ کردم چیزی پیدا نکردم . شما پیشنهادی دارین ؟ یه اسکریپتم دارم ، می شه اینو به جوملا متصل کرد ؟ من نتونستم ارور دیتابیس می ده . ممنون سلام من نیاز به یک افزونه دارم برای فرم استخدام ، سرچ کردم چیزی پیدا نکردم . شما پیشنهادی دارین ؟ یه اسکریپتم دارم ، می شه اینو به جوملا متصل کرد ؟ من نتونستم ارور دیتابیس می ده . ممنون اینم لینک اون اسکریپت استخدامی http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13513623181.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 کسی جوابی نداششششششت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام می تونید در این مورد با فرم ساز ها کار کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 دوست عریر یه فرم ساز خوب و کاملا فارسی معرفی می کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام می تونید ا زفرم ساز چند صفحه ای (فرم ساز هوشمند - smart form) که در جومینا بصورت فارسی ارائه شده رو استفاده کنید کار باهاش هم راحته البته آر اس فرم از همه بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر