dayfemale 1 ارسال شده در آبان 91 سلام در جوملا 1.5 از طریق منوی امکانات میتونستیم یه افزونه رو نصب یا حذف کنیم ولی در جوملا 2.5 دیگه این منو وجود نداره چطور باید حذف افزونه رو انجام بدیم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام افزونه ها » مدیریت افزونه » مدیریت در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dayfemale 1 ارسال شده در آبان 91 سلام افزونه ها » مدیریت افزونه » مدیریت در پناه ایزد ممنون از پاسختون .من مسیر بالا رو رفتم ولی داخل قسمت مدیریت یه خطا میده و نمیذاره این قسمت باز شه . خطاش اینه:در خط 399 پوشه string.php یه ارور هست.درضمن این فایل های php رو با چه برنامه ای باید باز کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dayfemale 1 ارسال شده در آبان 91 سلام افزونه ها » مدیریت افزونه » مدیریت در پناه ایزد ممنون از پاسختون .من مسیر بالا رو رفتم ولی داخل قسمت مدیریت یه خطا میده و نمیذاره این قسمت باز شه . خطاش اینه:در خط 399 پوشه string.php یه ارور هست.درضمن این فایل های php رو با چه برنامه ای باید باز کنم. این هم متن کامل خطا : Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\wamp\www\joomla\libraries\joomla\string\string.php on line 399 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بهتر بود سوال جدید رو در تاپیک جدید مطرح می کردید! راه حل: باید مقادیر زیر رو در فایل php.ini سیستم لوکال اتون افزایش بدید: max_execution_time max_input_time چنانچه باز مشکلی بود لطفا در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید در خدمتتون هستیم... (قوانین انجمن) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر