arsen 0 ارسال شده در آبان 91 سلام.من جامعه مجازی خودم رو از شیرترانیکس به jomsochial انتقال دادم. برای انتقال کاربرا باید کد پسورد رو از شیرترانیکس به کد جوملا تغییر بدم. آیا نرم افزاری میشناسید به من معرفی کنید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 فکر میکنم بتونید بصورت دستی جداول کاربر رو ایمپورت کنید در دیتابیس جوملا البته قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsen 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام خدمت شما دوست گرامی من انتقال رو انجام میدم. فقط مشکلم در تبدیک کد پسوردهاست. برای تغییر کد چه راهی پیشناهاد میکنید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 باید ببینید از چه رمزنگاری استفاده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsen 0 ارسال شده در آبان 91 گفتم که کد شیر ترانیکس اینم یک نمونه 1aa82bdb2fc5f0566eb6c3b324515632 اینو میخوام به کد جوملا تبدیل کنم پسورد در شیرترانیکس MD5 ولی تو جوملا رو نمیدونم پسورد در شیرترانیکس MD5 ولی تو جوملا رو نمیدونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 اینکه دادید خودش کد شده هست اما میتونید در دیتابیس جوملا رمز رو MD5 کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsen 0 ارسال شده در آبان 91 یعنی در جوملا باید با کد MD5 بذاریم؟؟ اینی ک من دادم یکی از پسورد های کاربراست در شیرترانیکس.که باید انتقال بدیم به جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semirx 2 ارسال شده در آبان 91 اینو یه نگاهی بنداز، فک کنم حل کنه مشکل رو... http://goo.gl/yudY0 کلان هم اگه زیاد امنیت برات مسئله ای نیست، همون MD5 استفاده کن، مسئله حل ِ، هر چی تو فیلد پسورده شیرترانیکس هست رو INSERT کن تو فیلد پسورد جدول ِ XXX_USERS جوملا... اگرم برات مهمه، از همون لینک بالا می تونی از روش جوملا استفاده کنی... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsen 0 ارسال شده در آبان 91 کاربرامو از شیرترانیکس به جوملا انتقال دادم. ولی کد هش شده ی پسورد شیر ترانیکس با جوملا نمیخونه. کد هش شده جوملا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ باید من به چه کدی تبدیلشون کنم؟؟؟؟؟؟ من نتونستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semirx 2 ارسال شده در آبان 91 اون لینک بالا رو مطالعه کردی...؟ اگه فیلد پسورد شیر ترانیکس با متد MD5 هش می شه، پس تنها کاری که باید بکنی اینه که به ازای هر یوزر محتوی فیلد پسورد شیر ترانیکس رو هرچی هست همون طوری تو فیلد پسورد یوزر مشابهش تو جوملا بنویسی... احتمالا پسورد ها رو دوباره HASH نکردی...؟ من فرم ورود شیرترانیکس رو چک کردم: $this->db2->query('SELECT id FROM users WHERE (email="'.$auth[0].'" OR username="'.$auth[0].'") AND password="'.md5($auth[1]).'" AND active=1 LIMIT 1'); خوب پس شیرترانیکس خود پسورد رو می گیره و با MD5 هش می کنه و چک می کنه مچ باشه با اون مقداری که تو بانک هست... پس دیگه نباید مشکلی باشه اگه عینا مقدار فیلد پسورد شیرترانیکس رو تو فیلد پسورد متناظر تو جوملا بریزی... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ بعدم، از این امکانات ادیتور نمی شه استفاده کرد بلکل، برای همه اینجوریه یا فقط برای من...؟ همه دکمه ها تگ UNDEFINED می زنن... مثل این : [undefined=undefined] می خواستم کد رو بزارم تو تگ کد نشد به هرحال... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 شما میتونی یک کار دیگه هم بکنی!!! شما میتونی پسورد همه کاربران رو بصورت کد شده جوملا 12345 قرار بدی، و بع همه کاربرا ایمیل بزنی که پسورد پیشفرض شما: 12345 لطفا در اولین فرصت رمز ورود خود را تغییر دهید :idea: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر