dadafarid 0 ارسال شده در آبان 91 دوستان من یه اسکریپتی نصب کردم و حالا میخوام دیتابیس اون رو به دیتابیس جوملا وصل کنم (میخوام اطلاعاتشو رو در جوملا نشون بدم) ... شدنیه؟! کامروا باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام والا یه کم سوالتون دقیق مشخص نیست میخواهید چیکار کنید اگه منظورتون اینه که چطوری میشه یه اسکریپت رو به اسکریپت دیگری انتقال داد در این زمینه اطلاعات زیادی ندارم ولی خب خود جوملا هم در حقیقت یک اسکریپت است بستگی داره شما از چه اسکریپتی استفاده میکنید مثلا" سیستم های مدیریت محتوای دیگری هم نظیر نیوک و وردپرس هستند که اینها نیز اسکریپت محسوب میشن و برای اینکه به جوملا منتقل بشن افزونه های خاصی برای هر کدومشون وجود داره اینکه میگید " میخوام اطلاعاتشو در جوملا نشون بدم " برام سواله که هدفتون چیه ؟ یعنی قسمتی از دیتابیس یا کل دیتابیس ؟ یه کم بیشتر توضیح بدید شاید دوستان بهتر بتونند کمکتون کنند . چه اسکریپتی ؟ چه جور اطلاعاتی ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 شما باید در جوملاتون کانکشنی ایجاد کنید به دیتابیس اون اسکریپت و اطلاعات رو بخونید و نمایش بدید. شما میتونید در جوملا یک اسکریپتی برای نمایش اطلاعات بنویسید و توسط پلاگین sourcer اون اسکریپت رو در جوملاتون قرار بدید و استفاده کنید!!! یا علی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dadafarid 0 ارسال شده در آبان 91 این اسکریپت یه سری اطلاعات آماری نشون میده .... (یه پنل آماری که چقدر پول ترنسفر شده یا وارد شده) میخوام این پنل رو در جوملا نشون بده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست گلم عرض کردم که، شما پلاگین sourcer رو نصب کنید، بعد اسکریپت مورد نظرتون رو در ماژول html و یا مطلب قرار بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dadafarid 0 ارسال شده در آبان 91 دوست گلم عرض کردم که، شما پلاگین sourcer رو نصب کنید، بعد اسکریپت مورد نظرتون رو در ماژول html و یا مطلب قرار بدید یا علی این اسکریپت ، بهتره بگم cms هستش و دیتابیس داره ... با پلاگینی که معرفی کردید نمیشه چنین کاری کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز شما نگفتی cms هست! گمون نمیکنم بتونین چنین کاری کنید مگر اینکه خروجی رو بتونید در قالب rss در بیارید و در جوملا نمایش بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dadafarid 0 ارسال شده در آبان 91 http://docs.joomla.org/Connecting_to_an_external_database منظورش از JDatabase چیه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر