alisajadi 0 ارسال شده در آبان 91 سلام. برای من یه مشکل پیش اومده. من در ویرایش یه قالب مشکل داشتم و برای حل مشکلم با طراح قالب تماس گرفتم که وارد سایت وردپرسی ام بشه و من هم برای امنیت میخواستم رمزم رو تغییر بدم ولی چون نمیدونستم که از کجا باید رمزم رو تغییر بدم از حساب کاربری ام خارج شدم و روی رمزتان را فراموش کرده اید کلیک کردم تا یه رمز جدید بهم بده و برام یه لینک فرستاد که وقتی روش کلیک میکردم یه صفحه ای میومد که رمز جدید و تاییدش رو میخواست و من هم هرچی رمز میزدم مینوشت رمز اشتباه است برای همین تصمیم گرفتم که برم توی سی پنل و توی پی اچ پی مای ادمین رمزم رو عوض کنم ولی چون درخواست فراموشی رمز عبور کرده بودم وقتی رمز رو تغییر دادم فایده ای نداشت برای همین ادمین رو پاک کردم و یه کاربر معمولی ساختم که جای ادمین رو نمیگرفت و الان هم اواره شدم چون مدیریت سایت نیستم.حالا باید چه خاکی توسرم بریزم؟باید .وردپرس رو از اول نصب کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 سلام نه خیر. در دیتابیس میتونید دسترسی کاربر رو بالا ببرید. لازم نیس از اول نصب کنید. از ورد پرس کارها بپرسید کمکتون می کنند. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 91 سلام شما يه وردپرس تو لوكال نصب كنيد و يه ادمين درست كنيد، بعد اطلاعات ركورد مربوط به ادمين رو از phpmyadmin در لوكال به phpmyadmin در هاست مربوطه انتقال دهيد روش هاي مختلفي براي ايجاد يه يوزر ادمين ديگه وجود داره يا با كمي دقت ميتونيد فيلد مربوط به سطح كاربري در phpmyadmin رو دستكاري كنيد و كاربر رو به مدير ارتقا دهيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در آبان 91 از همه خیلی ممنون.منو از نگرانی دراوردین همون کاری که اقای mrgh گفت رو انجام میدم چون کار اقا رامین دردسر داشت. فقط اگه کسی بگه که چطوری میتونم یه کاربر رو به مدیر تو سی پنل تغییر بدم خیلی خیلی ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 کار آقا رامین دردسر داره اما پیشنهاد خوبیه. این کارم بکنید خوبه با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در آبان 91 تو رو خدا اگه كسي ميدونه كه چطوري ميشه يه كاربر رو به مدير تغيير بدم،اينجا بنويسه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در آبان 91 شما توی دیتا بیس جدول jos_users تمام یوز هاتون هست می تونید اونجا نوع کاربری رو مشخص کنید مثلا اگه super administrator باشه هر کاربری مدیر سایت هست برای تغیر رمز مدیریتتون هم می تونید از اموزش زیر استفاده کنید http://docs.joomlafarsi.com/index.php/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF_admin_%D8%A7%D8%B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 91 jos_uesrs که ماله جوملاست!!! بهترین روش همونه که آقای انگوتی گفتند. تنها راه هم همینه. موفق باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 jos_user برای جوملاست پسوند user_ رو پیدا کنید. حالا اولش jos باشه یا هرچیز دیگه مهم نیست. بعدش دسترسی کاربر رو عوض کنید. http://forum.joomina.ir/thread-744-post-3281.html این لینک واسه یوزر پسورد دادن به دردتون میخوره. فقط اول دسترسیش یوزر رو بالا ببرید و بعد دادن یوزر پسورد دلخواه نگران نباشید. حتما حل میشه. الان لوکالم کار نکرد وگرنه کامل می گفتم چیکار کنید. :002: نتونستید اطلاعات هاستو پیغام خصوصی کنید کمک کنم. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در آبان 91 jos_user برای جوملاست پسوند user_ رو پیدا کنید. حالا اولش jos باشه یا هرچیز دیگه مهم نیست. من user رو پیدا کردم و پست کاربر رو هم دیدم ولی نمیدونم چطوری باید پست کاربر رو تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 91 سلام خب دوست من عرض كردم چيكار كنيد شما يه وردپرس تو لوكال نصب كنيد و يه ادمين درست كنيد، بعد اطلاعات ركورد مربوط به ادمين رو از phpmyadmin در لوكال به phpmyadmin در هاست مربوطه انتقال دهيد ببينيد اطلاعات ركورد مربوط به admin چطور ذخيره ميشه شمه هم به همون ترتيب عوض كنيد. اطلاعات ركورد كاربر كه الان در phpmyadmin باهاش كار ميكنيد رو اينجا قرار بديد تا بررسي كنيم، عنوان فيلدها رو هم بنويسيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در آبان 91 این اموزش به دردم میخوره؟ http://forum.vandahost.net/Thread-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D9%88-phpMyAdmin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 سلام مشکل دوست خوبمون حل شد. یا علی با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر