blazhel 12 ارسال شده در آبان 91 قالب مدرن تک به مناسبت سه سالگی گروه طراحی مدرن وب همزمان با روز خجسته عید سعید قربان طراحی و منتشر گردید http://www.modernweb.ir/images/modernweb/moderntak.jpg این قالب کاملا بر اساس تکتولوژی دایو طراحی شده است و دارای موقعیت های مناسبی برای استفاده در هر سایتی می باشد . قالب بسیار سبک طراحی شده است و تمام موقعیت های آن شرطی می باشد. این قالب دارای موقعیت های زیر می باشد menu , slideshow , top1 , top2 , top3 , top4 , left , right ,bottom1 , bottom2 , bottom3 , bottom4 این قالب دارای bottom های اختصاصی با کلاس های زیر می باشد buttonred , buttonblue , buttongreen , buttongray این قالب دارای typography های اختصاصی با کلاس های زیر می باشد box-note , box-info , box-warning , box-hint , box-download برای موقعیت right این قالب کلاس ماژول _menu تعریف شده منو بالای سایت آبشاری می باشد ودارای زیر منو می باشد وفقط کافی است از تنظیمات منو زیرمنو هارو فعال کنید دانلود قالب http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13512511571.zip 1 واکنش ها : kargah نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheilblackboot 3 ارسال شده در بهمن 91 با سلام من قالب رو نصب کردم ولی در IE کلا سایت بهم میریزه.دلیلش چی میتونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در بهمن 91 عزیز دل من مرورگر مزخرف ie از css3 به خوبی پشتیبانی نمیکنه و کاریش هم نمیشه کرد - مگه این که با css2 طراحی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezadargahi 0 ارسال شده در بهمن 91 با استفاده از دستور tp=1? میشه موقعیت ها رو در قالب رو دید ولی درجوملا 2.5 من نتونستم ببینم. دستورش روباید چطوری درانتهای آدرس سایت وارد کنم که موقعیت های این قالب رو ببینم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza-maleki 7 ارسال شده در بهمن 91 اینطوری: www.domain.com/index.php?tp=1 البته باید در تنظیمات کلی در قسمت قالب ها این امکان رو فعال کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj2741 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام و خسته نباشیداولا از قالب خوبتون تشکر میکنمفقط من دوتا مشکل با این قالب دارم1- الان قالب روی سایت من نصب هست ولی هیچکدام از عکسها که در سایت من هستن را نشان نمیده حتی عکسهای پیشفرض2- وقتی وارد سایت میشی بعد از اینکه روی دکمه خروج کلیک میکنی ارور 404 میده و این مشکل روی قالبهای دیگه نداشتممیشه راهنمایی کنید باید چکار کنمبا تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر