s1r101 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوباره خدمت همه عزیزان بنده تاپیک هایی قبلی رو مطالعه کردم اما به نتیجه نرسیدم قبلا سایت بنده روی هاستی بودش و فول بکاپ گرفتم و الان در هاست جدید وارد کردم چندیدو چند بار از این هاست به اون هاست تغییر مکان داده ام اما این بار نمیدونم چرا این طوری شد اینو بگم که وارد مدیریتم میشه به درستی اول ارور 500 میداد که با تغییر نام فایل htacesss.txt , و جایگزینی Options +SymLinksIfOwnerMatch به جای Options +FollowSymLinks و اضافه کردن شارپ اون ارور حذف شد اما الان دیگه صفحه سفید رنگی ظاهر میشه و وارد سایتم نمیشه کلیه جداول رو هم ریپیر کردم و از جوملا کلیه کش و اطلاعات را به روز رسانی کردم کش مرورگرم پاک کردم اما فایده نداره داخل سایتم نمیشه کلا یه فایل htacess از جوملا آپلود کردم و تغییر نام دادم نشد برداشتم بهینه سازی آدرس ها و کوتاه کردن لینک ها رو فیر فعال کردم نشد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید dehkadeh22.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parstafrih 1 ارسال شده در آبان 91 آقا سایت شما بدون هیچ مشکلی باز میشه. شما آدرس سایت رو باز کن و یک بار با ctrl+f5 ریفرش کن یا با مرورگر دیگه امتحان کن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s1r101 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام بله الان درست باز میشه مشکل از قالب پیشفرض جوملا بود که درست بکاپ گرفته نشده بود و با یه بار اکسرکت کردن جوملا درست شد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر