hojjat_web 0 ارسال شده در آبان 91 سلام من یک سرویس آماده کرده بودم که روی هاستی که خودم داشتم نصبش کردم و بدون هیچ مشکلی کار میکرد با جوملا 2.5 کار شده بود و از کامپوننت های زیر هم استفاده کرده بودم Widgetkit comprofiler jcomments k2 rsform همه کامپوننتها بدون مشکل کار می کردند . سایت به راحتی جواب می داد . تا اینکه قرار شد این سایت بر روی هاستی که خارج از کشور توسط فردی که سفارش داده بود آپلود بشه مشکلات از همین جا شروع شد وقتی که سایت می خواست بیاد بالا ارور میداد . هم سایت هم قسمت ادمین با درست کردن فایل php.ini هر جو شده سایت و قسمت ادمین بالا اومد مشکل دوم مشکل نصب کامپوننت بود که وقتی فایل زیپ را برای نصب انتخاب و دکمه نصب را میزدم ارور 500 میداد ، که این مشکل را هم با تنظیم ftp و آپلود کامپوننت در پوشه تمپ و نصب از اونجا حل کردم بعد مشکل کامپوننت cb را داشتم که فارسیش به صورت علامت سوال بود که بعد از پاک کردن و نب نسخه اصلی و بعد نصب فارسی ساز این مشکلم حل شد خلاصه مشکل پشت مشکل و من هر جور شده حلش می کردم الانم مشکل اصلی من با کامپوننت rsform است . طوری که وقتی فرم را پر میکنم و دکمه ارسال را میزنم اصلا هیچ اتفاقی نمیفته و عملا فرم ساز کار نمیکنه این مشکل را دیگه نتونستم حل کنم من خودم حدس میزنم که مشکل از هاست باشه . نامه نگاری هم با ادمین هاست که هنگ کنگ بود کردم و اونها گفتند که این هاست هیچ مشکلی بای نصب و کار با جوملا نداره !!!! و بیشتر از این جواب ندادند طرفی هم که واسش دارم این سایت را میزنم میگه روی همین هاست یا اگرم خواستی به خودم بگو چه هاستی میخوایی خودم با اون مشخات از خارج از کشور میخرم خلاصه یه وضعی شده موندم چه مشخصاتی بدم که این مشکلات پیش نیاد دیگه در زیر مشخصات هاستی که الان آپلود شده و این مشکلات را داشته مینویسم/به نظر هاست خوبی میاد اما من مشکل زیاد داشتم Apache version:2.2.22 MySQL version:5.1.65-cll PHP version:5.3.10 Perl version:5.10.1 cPanel Version:11.32.5.12 کسی میتونه راهنمایی کنه که بهترین روش چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید صرفنظر از مشخصاتی که دادید سرور باید کاملا با جوملا سازگار باشه... با توجه به فرمایشاتتون سرور مورد نظر کاملا برای جوملا کانفیگ نشده... پیشنهاد می کنم اگر مشتریتون به هاست های داخلی که کاملا با جوملا سازگارند اعتماد ندارند شما سایت رو روی سرور خودتون که مشکلی نداشته برای بررسی در اختیار مشتریتون بزارید و بعد که تایید کرد در قالب یک بسته بهشون تحویل بدید بعد دیگه خودشون میدونند با هاست های مد نظرشون... (مشتری اگر متوجه مشکلات سرور و عدم سازگاریش با جوملا نباشه ، طراحی شما را زیر سوال می برد...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojjat_web 0 ارسال شده در آبان 91 منون از جوابتون از لحاظ اطمینان به کار ، مشتری هیچ مشکلی نداره و خودش هم میدونه مشکل از هاسته حتی پیشنهاد داده که من مشخصات هاستی که خودم میدونم را به ایشون بدم و ایشون با توجه به مشخات من هاست را خریداری کنند مشکل منم همینه چه مشخصاتی به ایشون بدم که مثلا کانفیگ php بر اساس جوملا 2.4 طرح ریزی شده باشه حتی اگر این را هم بدونم باز میتونم پبشنهاد بدم هاست را عوض کنه !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام لینک زیر را ببینید http://www.joomla.org/technical-requirements.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر