رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 سلام و درود افزونه ایجاد نقشه سایت JxmlMap بصورت XML برای جوملا 1.5 دمو افزونه از سایت سازنده دانلود از سرور جومینا توضیحات سازنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آذر 89 دمو مشکل دارد و به علت نداشتن استایل بصورت سورس کد باز می شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 از صفحه توضیحات میتوان به دمو اول و همچنین جستجو گوگل در سایت سازنده دسترسی داشت و یا اینکه تست کرد چون در گوگل به خوبی مطالب سایت را نشان میدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام جناب گنجی عزیز بار مثل همیشه عالـــــــی پیشنهاد بنده به دوستانی که میخوان نقشه سایت داشته باشند Xmap هست چون این نسبت به JxmMap کاملتر هست .... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در خرداد 90 با سلام خدمت شما دوست عزیز من نقشه سایت xmap را نصب کردم و در حال حاضر مشکلی که دارم اینه که در گوگل وبمستر تولز وقتی نقشه سایت را معرفی می کنم نقشه سایت من را نمیشناسه و سر این هنوز کلی مشکلی دارم یه عکس از ارور گرفتم لطف کنید از لینک زیر مشاهده کنید : اگر کسی از دوستان راه بهتری یا افزونه بهتری سراغ داره لطف کنه به من در این زمینه کمک کنه منتظر خبرهای خوبتان هستم شاد باشید با سلام جناب گنجی عزیز بار مثل همیشه عالـــــــی پیشنهاد بنده به دوستانی که میخوان نقشه سایت داشته باشند Xmap هست چون این نسبت به JxmMap کاملتر هست .... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 90 با سلام دوست عزیز به قوانین احترام بگزارید ... سوال جدید در تاپیک جدید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در خرداد 90 چشم حتما با کمال میل از یادآوری ممنون با سلام دوست عزیز به قوانین احترام بگزارید ... سوال جدید در تاپیک جدید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر