علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 91 :25::cj: نسخه 8.0 این منوساز با امکانات بیشتر از جمله گرد کردن گوشه ها و استفاده از فونت های مختلف منتشر شد. شما با کمک این افزونه بدون داشتن دانش طراحی می توانید به آسانی منو های کاربر پسند تولید کنید. قادر خواهید بود تا در سایت خود منو های آبشاری ، منو های عمودی باز شونده و ... ایجاد نمایید ! بسیاری از قالب ها هستند که امکان آبشاری نمودن منو ها را دارا نمیباشند برای این دسته از قالب ها این افزونه راحت ترین و بهترین راه حل است . سایت سازنده دانلود از جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کشاورز 2 ارسال شده در آذر 91 [align=right]نصب کردم سایت بالا نیومد [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما خطایی داد؟ قبلی را حذف کرده بودید؟ لطفاً دمو ارائه دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کشاورز 2 ارسال شده در آذر 91 بله قبلی رو خذف کرده بودم مشکلی نیست همون قبلی رو نصب کردم کارم راه افتاد ممنون از پیگیریتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر