probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 سلام من برای تغییر پوشه و مسیر administrator خیلی سرچ کردم ، اما به نتیجه خوبی برای جوملا 1.5 نرسیدم . لطفا یک راه درست و تست شده پیشنهاد بدین . نمی خوام برای کل سایت و افزونه ها مشکلی ایجاد بشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 سلام به هرحال با تغییر پایه ای مسیر مدیریت بعضی کامپوننت ها با مشکل روبرو میشن. با پلاگین تغییر ظاهری میشه داد. جستجو کنید با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 سلام خیلی سرچ کردم ، اما همچین چیزی پیدا نکردم من می خوام این مسیر تغییر کنه http://www.joomina.ir/administrator را ه های مختلفی هست ، اما گفتن برای افزونه ها ممکنه مشکل ایجاد کنه . یه راه درست می خوام سلام خیلی سرچ کردم ، اما همچین چیزی پیدا نکردم من می خوام این مسیر تغییر کنه http://www.joomina.ir/administrator را ه های مختلفی هست ، اما گفتن برای افزونه ها ممکنه مشکل ایجاد کنه . یه راه درست می خوام به قول شما اگه ظاهری هم تغییر کنه مهم نیست . فقط می خوام با زدن administrator به مدیریت نره و مثلا تغییر کنه به نام modiresite نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز شما میتونید از پلاگین jsecure استفاده کنید جهت افزودن رمز انتهای administrator یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز شما میتونید از پلاگین jsecure استفاده کنید جهت افزودن رمز انتهای administrator یا علی ممنون از جوابتون . اما یه مشکلی وجود داره . من می خوام آدرس تغییر کنه www.joomina.ir/administrator بشه www.joomina.ir/myname نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 دوستان کسی جواب نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز اگر کار درستی بود حتما دوستان راهنمایی میکردند ولی چون مطمئنا بعد ها با مشکل جدی روبرو خواهید شد کسی مطلبی رو ارائه نمیده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر