saeed02 0 ارسال شده در آبان 91 من افزونه نمایش ساعت و تاریخ شمسی مانند سایت ir-payamak که اون بالای سایت سمت چپ گذاشته می خوام ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 91 درود نمایش دهنده ی تاریخ در این قالب افزونه نیست و تنها یک خط کد هست. کد زیر را در محل مناسب قالب خود قرار دهید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در آبان 91 درود نمایش دهنده ی تاریخ در این قالب افزونه نیست و تنها یک خط کد هست. کد زیر را در محل مناسب قالب خود قرار دهید. <?php echo JHTML::_('date', 'now' ) ?> یاعلی ممنون جناب پارسا آیا میتوان در قالب ماژول دستی فراخوانی کرد یا تنها باید در قالب قرار داد ؟ بابت ماژول گلوبال نیوز 1.5 و 2.5 از شما کمال تشکر را دارم. چراکه با همین 1 ماژول من یک شغل مناسب پیدا کردم. نمی دانم چگونه از شما قدر دانی کنم. هر کجا که هستید امید وار هستم موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام کد درون قالب قرار میگیرد در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در آبان 91 با این کد تنها روز و تاریخ درج میشود: جمعه, 26 آبان 1391 چگونه می توان ساعت هم به این کد اضافه گردد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما برای قرار دادن ساعت در سایت میتونید از کد زیر استفاده کنید: <?php echo date(' G:i',9120+time())?> موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما برای قرار دادن ساعت در سایت میتونید از کد زیر استفاده کنید: <?php echo date(' G:i',9120+time())?> موفق باشید درود با این کد که شما فرمودید ساعت با اختلاف 3.30 ساعت نمایش داده میشود ! حتی در جوملا زمان را روی تهران قرار دادم نشد. راهی هست برای نمایش زمان صحیح ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 شاید ساعت سرورتون مشکل داره چک کنید سرور از کجاست و اختلاف زمانی رو با تهران مقایسه کنید و کد رو تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در آبان 91 درود من مشکل نمایش تاریخ و ساعت را به گونه ای دیگه حل کردم. آموزش آن را در لینک زیر قرار دادم. امید وار هستم به درد دوستان بخورد : آموزش درج تاریخ شمسی و ساعت به صورت دلخواه در قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر