jfareba 0 ارسال شده در آبان 91 سلام من قالبم رو روی هاستم تو پوشهtemplatesقرار دادم ولی بعدش نمی دونم باید چیکارکنم تو قسمت مدیریت هم میرم قسمت قالبها قالبم نیست تو انجمن وگوگل هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم میشه کمکم کنید یه مشکل دیگه هم دارم این هست که مقالاتی رو که مینویسم می خوام به سایتم اضافه کنم همه تنظیماتش رو انجام میدم تیک نمایش دادنش رو میزنم ولی تو سایتم چیزی نمیاد چیکارکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 اگر از جوملا 2.5 استفاده میکنید باید از قسمت نصب افزونه، قالبتون رو نصب کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jfareba 0 ارسال شده در آبان 91 میشه بیشتر توضیح بدین یعنی تو قسمت بارگزاری ونصب فایل زیپ قالب رو ا لود کنم؟ اپلود نمیشه اخه میگه شکست درانتقال فایل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 شما فایل رو در آدرسی که در قسمت پوشه نصب داده قرار بدید و بهد از اون طریق نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jfareba 0 ارسال شده در آبان 91 ادرس پوشم اینه /domains/DOMEN.COM/public_html/templates/sabz ولی بازم این خطارومیده لطفا پوشه ای که بسته نصبی در آن قرار دارد را مشخص نمایید باید به کدوم پوشه برم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز در قسمت نصب افزونه یک گزینه نوشته نصب از پوشه!!! شما در اون پوشه قالبت رو قرار میدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jfareba 0 ارسال شده در آبان 91 منم دارم اونجا قرار میدم وهمون ارر رومیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 اکسترکت کردین؟ باید اکسترکت کنید ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jfareba 0 ارسال شده در آبان 91 بله کردم نباید پوشه نصب باشه داخلش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز اگر بلد نیستید قالب نصب کنید از یکی از دوستان بخواهید واستون نصب کنند درضمن آموزش جوملا رو قبلش مطالعه بفرمایید اگر نتونستید کمک بخواید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jfareba 0 ارسال شده در آبان 91 من خواستم نصب قالب رو خودم یاد بگیرم ممنون از توجهتون ولی بهترمیشد اگه کسی میومد بهم یاد میداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز شما وارد محیط نصب بشید و از منو افزونه----<مدیریت افزونه رو انتخاب کنید! بعش قالب رو اکسترکت کنید و دوباره در یک فایل زیپ قرار بدید و از اونجا انتخاب کنید و بارگزاری رو بزنید!نصب قالب که تمام شد از مدیریت قالب تیک پیش فرض رو بزنید و سایت رو رفرش کنید و میبینید که قالب سایتتون همونی شده که نصب کردید! با حق:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jfareba 0 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز ممنونم از پاسختون مشکل من هم همینجاست وقتی انتخاب میکنم بعد یه مدت این ارر رو میده هشدار! شکست در انتقال فایل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز احتمالا محدودیت در حجم آپلود دارید، یا باید محدودیت از طرف سرور برداشته بشه و یا اینکه از طریق cpanel در محل پوشه نصب قراربگیره و از اون طریق نصب بشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jfareba 0 ارسال شده در آبان 91 من فایل رو داخل هاست میریزم ولی بازم پوشه رو پیدا نمیکنه خیلی گیچ شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید پیشنهاد می کنم این کتاب رو حتما مطالعه کنید: http://forum.joomina.ir/thread-15048-post-78515.html#pid78515 در ضمن در خصوص عدم نصب افزونه ها بارها و بارها در انجمن بحث و راهنمایی صورت گرفته... قطعا با کمی جستجو مشکل شما حل خواهد شد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 ادرس پوشم اینه /domains/DOMEN.COM/public_html/templates/sabz ولی بازم این خطارومیده لطفا پوشه ای که بسته نصبی در آن قرار دارد را مشخص نمایید باید به کدوم پوشه برم؟ با سلام دوست عزیز ، شما میبایست برای نصب از طریق پوشه فایل فشرده قالب را داخل پوشه tmp اکسترکت کنید و سپس از قسمت مدیریت افزونه ها در سربرگ نصب از قسمت دوم که مربوط به نصب از طریق پوشه میباشد قالب را نصب کنید با توجه به اروری که داشتید به سطوح دسترسی پوشه هاتون هم دقت کنید . tmp - logs - templates موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر