abdollahpor 0 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان .ببخشید ....من یه سایت دارم ..تا الان خوب بوده ولی یهویی ..این شکلی شد : فقطم فکر کنم برا مطالب اینجوریه ...چیکارش کنم ..ممنون ..اگه میشه زودتر جواب بدین ممنون اینم آدرسش http://rivashcity.ir/ ممنون من منتظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abdollahpor 0 ارسال شده در آبان 91 اطلاعات دیتابیس تویه جوملا تو کدوم پوششه ..من اکسترکت کردم ..الان باید پایگاه دادشو متصل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 اطلاعات دیتابیس در فایل configuration.php در ریشه سایت هست شما پلاگین خاصی نصب کردید که به این صورت درومد!؟ این مشکل از توابع تبدیل تاریخ هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abdollahpor 0 ارسال شده در آبان 91 درست نشد ..بازم خرابه ..همشو دوباره آپلود کردم ..فایده ای نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 عرض کردم پلاگین یا افزونه دیگه ای نصب کردید که این اتفاق افتاد؟ چون این مشکل یهو بوجود نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abdollahpor 0 ارسال شده در آبان 91 نه ...هیچی ....میدونید این سایت ..مدیرش یکی دیگست ..منم. .پرسیدم ازش. .که نصب کردی ..گفت نه ....منم موندم این چش شده ....میشه یوزر پس رو بدم چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 اطلاعات رو پیام خصوصی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام این خطا مربوط به سرور میشه که احتمالا ادمین سرورتون تغییراتی را ایجاد کردند با ادمین سرورتون تماس بگیرید و بهشون بگید که تابع date رو براتون به درستی تنظیمش کنند در حال حاضر روی شهر کلکته Asia/Calcutta قرار دارد باید مقدار timezone تغییر کند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر