mmehddi008 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام من از قالب تابناک روی جوملا 1.5 استفاده کردم ولی یه مشکل دارم که عنوان مطالب دو خطی روی هم می افتند که در عکس زیر مشخص است لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست http://www.shiaupload.ir/images/46842505389825603046.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز برای اینکه بخاطر عناوین طولانی، اندازه ماژول بهم نخوره معمولا از محدودیت در کلمات تیتر و یا محدودیت در حروف تیتر استفاده میشه بهتر هست شما هم از این روش استفاده کنید:002: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmehddi008 0 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز برای اینکه بخاطر عناوین طولانی، اندازه ماژول بهم نخوره معمولا از محدودیت در کلمات تیتر و یا محدودیت در حروف تیتر استفاده میشه بهتر هست شما هم از این روش استفاده کنید:002: یا علی با تشکر از شما ولی من خیلی جاها دیدم که ادامه خط در حط دوم میاد و مشکلی هم ایجاد نمیشه مثل شکل زیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام خب سیستم اون سایت فرق داره برای اینکه تو جوملا هم به اون شکل باشه باید کدنویسی انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmehddi008 0 ارسال شده در آبان 91 من از محدودیت کلمات هم استفاده کردم البیه محدودیت حروف خوب نمیشه و کلماتی که ناقص میمونن رو آخرش علامت سوال میزنه توعکس مشخصه اینو چیکار میشه کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر