vahid2star 2 ارسال شده در آبان 91 سلام من جوم کامنت رو نصب کردم ولی پس از اینکه نصب شد.یک صفحه ی سفید امد وهر کاری میکنم وارد مدریت نمیشه و وقتی روی دکمه لوگین کلیک میکنم صفحه سفید میاد بالا حتی وارد سی پنل هم شدم وهرچیزی که مربوط به جومکامنت بود رو پاک کردم ولی بازم مشکل برقراره کمک کنید خیلی ضروری هست.:exclamation: باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام جداولش رو هم از دیتابیس حذف کنید قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در آبان 91 سلام بله این کارو کردم ولی مشکل برقراه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 دقت کنید بعد از حذف این افزونه از طریق مدیریت، پلاگینی اگر دارد فعال نباشد (با توجه به عدم دسترسی به مدیریت سایت از طریق دیتابیس بررسی کنید اگر پلاگین فعالی داشت غیر فعال کنید) محتویات پوشه های cache و tmp رو هم به غیر فایل index.html حذف کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در آبان 91 این کارو هم کردم وهرچی بود پاک کردم یه دونهه پلاگین داشت اون رو هم پاک کردم موندم چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در آبان 91 دوستان لطفا کمک کنید نیاز فوری دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhasan 5 ارسال شده در آبان 91 دوستان لطفا کمک کنید نیاز فوری دارم سلام دوست عزيز لطفاً لينك سايت رو اينجا قرار بده تا بررسي شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر