محدثه9 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام منوی اصلی من در سایتم نمایش داده نمی شه قالب هم زیاد نصب کردم که شاید مشکلم رفع شه ولی ... خواهشا کمکم کنید ممنون از هشدارتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دقت داشته باشید که ماژول منو اتون رو از طریق مدیریت ماژول ها باید در موقعیت مورد نظرتون در قالب فعال و منتشر کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محدثه9 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام فرمایش شما درست است ولی من هدفم این است که منو اصلی در بالای سایت و بصورت آبشاری نمایش داده شود باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در آبان 91 من هم دوست دارم منوی اصلی من در سمت راست و بصورت باز شونده باشد چه باید بکنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام می تونید از افزونه استفاده کنید قبلا در انجمن بارها بحث و افزونه نیز معرفی شده (در سایت جومینا برای این منظور نیز افزونه منتشر شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر