vatan 0 ارسال شده در آذر 89 سلام دوستان من از بسته مدرسه استفاده میکنم الان 1 منو ساختم اما اصلآ تو سایت نمایش نمیده! توش لینک گذاشتن حالشم هم انتشار شده اما تو منو های صفحه اصلی سایت دیده نمیشه! به نظر شما مشکل از کجاست؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست گرامی منو مورد نظر رو حذف و مجدد ایجاد کنید... در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vatan 0 ارسال شده در آذر 89 دوستان کشفش کردم ولی جوملا واقعا پیچیدستا!!!!!!!!!!!!!!!به کمک آموزشی تو خود قسمت مدیریت بود درستش کردم مشکلش هم این بود که از قسمت ماژوال ها فعالش نکرده بود ممنون از همه دوستان عزیز از سایت خوبتون به همتون تبریک میگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر