boshaq 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام با کاربری با حقوق مدیر کل و پس از ایجاد مطلب جدید برای ویرایش همان مطلب (بدون تغییر کاربر) در بخش مدیریت مطالب بر روی مطلب کلیک می کنم این پیغام را میدهد: You dont have permission to access نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alangcity 0 ارسال شده در مهر 91 سلام چطوری میتونم ویرایشگر متن رو برای کاربرانی که میخواهند مطلب ارسال کنند از نوع ویرایشگری که نصب کردم مثل artor-editor بذارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
boshaq 0 ارسال شده در مهر 91 سلام چطوری میتونم ویرایشگر متن رو برای کاربرانی که میخواهند مطلب ارسال کنند از نوع ویرایشگری که نصب کردم مثل artor-editor بذارم؟ از منو سایت بخش تنظیمات سایت گزینه :ویرایشگر WYSIWYG پیش فرض میباشد را به ویرایشگر مورد نظر تغییر بدهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام با کاربری با حقوق مدیر کل و پس از ایجاد مطلب جدید برای ویرایش همان مطلب (بدون تغییر کاربر) در بخش مدیریت مطالب بر روی مطلب کلیک می کنم این پیغام را میدهد: You dont have permission to access با سلام ممکنه مدیر دیگری در حال مشاهده و یا ویرایش اون مطلب باشه . در اینصورت میبایست شما منتظر شوید تا او از مطلب خارج شود اگر چنین نیست کش جوملا و مرورگرتون رو پاکسازی کنید یک کاربر جدید با دسترسی مدیر کل ایجاد کنید ببینید باز هم اجازه میده یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
boshaq 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام با کاربری با حقوق مدیر کل و پس از ایجاد مطلب جدید برای ویرایش همان مطلب (بدون تغییر کاربر) در بخش مدیریت مطالب بر روی مطلب کلیک می کنم این پیغام را میدهد: You dont have permission to access با سلام ممکنه مدیر دیگری در حال مشاهده و یا ویرایش اون مطلب باشه . در اینصورت میبایست شما منتظر شوید تا او از مطلب خارج شود اگر چنین نیست کش جوملا و مرورگرتون رو پاکسازی کنید یک کاربر جدید با دسترسی مدیر کل ایجاد کنید ببینید باز هم اجازه میده یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): دوست عزیز همه موارد فوق را انجام دادم اما مشکل کماکان باقیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام از منوی ابزارها گزینه چک کلی را هم انتخاب کنید و دوباره مطلب رو تست کنید ببینید اجازه میده یا نه اگر نتیجه نداد وارد دیتابیس شوید و جدول session را خالی (Empty) کنید محتویات پوشه های cache و tmp را هم به جز فایل index.html حذف کنید افزونه امنیتی نصب نکردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
boshaq 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام از منوی ابزارها گزینه چک کلی را هم انتخاب کنید و دوباره مطلب رو تست کنید ببینید اجازه میده یا نه اگر نتیجه نداد وارد دیتابیس شوید و جدول session را خالی (Empty) کنید محتویات پوشه های cache و tmp را هم به جز فایل index.html حذف کنید افزونه امنیتی نصب نکردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): دوست عزیز من بیشتر از یک هفته نیست با جوملا کار میکنم اما تمام مراحل بالا را هم انجام دادم فقط توی دایرکتوری cache چند دایرکتوری با پیشوند mod و com وجود داره که اونها رو حذف نکردم. اینها را هم حذف کنم؟ ضمنا یک گزینه به نام کنترل سطح دسترسی در منو کامپوننت وجود داره.(البیته این جوملا را من نصب نکردم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به ادمین جوملا +اطلاعات ورود به کنترل پنل هاستتون رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
boshaq 0 ارسال شده در آبان 91 ممنون از توجه شما دوست عزیز یکم دیگه تلاش میکنم حل نشد حتما با شما هماهنگ میکنم به هر جهت از تمام زحمات سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر