ilia 4 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان جومینایی یه ماژول برای پخش فیلم تو سایت میخوام . یه چیزی که تو یه موقعیتی از قالب بذارم . چیز مناسبی سراغ دارین ؟؟ تو این سایت یه نمونه هست . ببینید : http://www.emamjome.com البته من نمیخوام مثل این بزرگ باشه . سایزش 1/4 (یک چهارم) این باشه که قالبم بهم نریزه . ممنون :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام میتونید از افزونه جی پلیر استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ilia 4 ارسال شده در مهر 91 ممنون دوست عزیزم . ولی من یه ماژول میخوام ، یه چیزی که تو یه موقعیت از قالب (مثلا right) بتونم فیلم پخش کنم . این پلیر یه پلاگین هست و کاربردش پخش فیلم تو متن هست فکر می کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام با همین پلاگین و یک ماژول html دستی که خود جوملا به طور پیشفرض داره می تونید در موقعیت مورد نظر به نمایش بگذارید. دقت کنید که باید در کد اندازه ها رو درست کنید به این شکل : {mp4}your-mp4-video|600|450|1{/mp4} در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر