یامور70 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان من امروز که info رو چک میکردم یه سری کابر با نام و ایمیل الکی تو سایت ثبت نام کرده بودن و بعضیاشونم فعال شده بودن بدون اینکه من فعال کرده باشم.تعداد زیادی از ایمیل ها رو امروز دیدم و بی سابقه بود. اینم بگم که قبلا یه سری حمله رباتی و اسپم روی کامنت های سایت صورت میگرفت. که حجم دیتا بیس سایتم افزایش میداد. وحالا هم این مشکل پیش اومده ممنون میشم قبل از این که سایت بره هواراهنماییم بکنین. اینم آدرس www.msgata.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 91 درود بر شما سایتتون را با آنتی ویروس هاست اسکن کنید جوملای خودتون را در صورت امکان ارتقاء بدهید افزونه فایروال و آنتی ویروس روی سایتتون نصب کنید از کد کپچا برای ثبت نام استفاده کنید بازدید خودتون را ببینید، اگر حملات از کشورهای خاصی هست، آی پی ورود به سایت را برای آن کشور مسدود کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در مهر 91 ممنون دوست عزیز ولی میشه بیشتر راهنمایی کنین من تازه کار هستم. 1/میشه خودتون افزونه فایروال و آنتی ویروس رو معرفی کنین. 2/راجع به کدای کپچا بیشتر توضیح بدین یا آموزششو برام لینک کنین. 3/چه جوری بفهمم که این حملات از کجا هستن؟؟؟و چه جوری آی پی شنونو مسدود کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 91 افزونه های زیادی هست مثلاً RS Firewall و OSE افزونه کپچا osolcaptcha در مورد حملات با توجه به بازدید ها میشه فهمید که شما می تونید از مدیر هاست هم بپرسید و ببینید آیا روی این سرور به کسی دیگه هم حمله شده یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر