3bita 12 ارسال شده در مهر 91 با سلام و احترام از مدیران گرامی تقاضا دارم که پلاگین اتصال جوم شاپینگ به زرین پال را نوشته یا افزونه مورد نظر را تعمیر کرده دوستانی که به این افزونه نیاز دارن پست بدن و اعلام تقاضا کنن تا مدیران سریعا برسی کنند ارادتمند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 منم لازم دارم یکی دانلود کردم اما وقتی میخوام وارد کامپوننت بشم این ارور رو میده 404 - خطایی رخ داده است. کامپوننت یافت نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در بهمن 91 درود من هم همین مشکل شما را دارم. نیازی به کانفیگ کامپوننت ندارید. به تنظیمات جومشاپینگ بروید و روش پرداخت زرین پال را فعال نمایید. کد ها را وارد کنید. به درستی کار می کند. :x (6): اما اگر خطا 500 داد به هاست بروید و با توجه به آدرسی که صفحه خطا به شما نشان می دهد پوشه پلاگین را پیدا کنید. حالا پرمیژن پوشه را تغیر دهید (همانند پوشه های دیگر) به درستی کار میکند. ایام به کام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر