mrgh 17 ارسال شده در مهر 91 سلام دیتابیس یکی از سایتام تا هفته گذشته 28 مگابایت بود اما الان 58 مگابایت شده در صورتی که مطلبی اضافه نشده است. لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 91 درود بر شما در هاست ببینید فایل error log ایجاد شده!؟ احتمالاً حجم آن هست که داره افزایش پیدا میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مهر 91 سلام بله و در حدود 446 کیلوبایت هست این فایل . چیکار باید بکنم؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام فایل مورد نظر رو حذف اش کنید همچنین اگر کنترل پنل هاست اتون cpanel می باشد از قسمت Disk Space Usage می توانید ریز مصرف هاست اتون رو مشاهده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 درود بر شما در هاست ببینید فایل error log ایجاد شده!؟ احتمالاً حجم آن هست که داره افزایش پیدا میکنه error_log که مربوط به دیتابیس نمیشه! توی روت هاست هستش! زمان جلسه را در تنظیمات سراسری مدیریت بر روی چند دقیقه گذاشته اید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مهر 91 25 دقیقه و دلیل به یکباره بالا رفتن حجم دیتابیس چی هست؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 از قسمت phpmyadmin دیتابیست رو باز کن. جلوی جدوال سایزشون رو نوشته ببین که کدومشون سایز بالایی داره. من خودم زمان جلسه رو زیاد کرده بودم یهو دیدم دیتابیسم چند مگابایت زیاد شده رفتم تو دیتابیس دیدم سایز jos_session حدود 30 مگابایت شده بود! الان هم توصیه میکنم اول برو ببین که کدوم جداولت سایز زیادی دارن بعد بیا اسم این جداول رو اینجا بیان کن. موفق باشی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مهر 91 ممنون بابت راهنماییاتون. مربوط به جداول ورژن موبایل بود. سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر