omid-entezar 13 ارسال شده در مهر 91 سلام به همه دوستان امشب داشتم دنبال یه ماژول لوگین سایت که افقی هم باشه میگشتم که بعد از کلی جست و جو این ماژول رو پیدا کردم که تجاری هم نبود و قشنگ بودش گفتم که ترجمه کنم که هم خودم استفاده کنم و هم دوستان ببینن و اگه خوششون اومد استفاده کنن این ماژول دارای 5 استایل هستش که حالت های عمودی و افقی داره سایت سازنده و توضیحات و دانلود دانلود فارسی از سرور جومینا اگه خواستید دکمه سپاس رو هم بزنید:D 10 واکنش ها : topmihan، fcmatoo، amir_shakeri و 7 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 سلام خسته نباشید من این ماژول رو نصب کردم اما ی مشکلی داره برای ورود نام کاربری و پسورد اصلا چیزی رو نشون نمیده مثلا نام کاربری میخوام بنویسم hassan هیچ حروفیو نشون نمیده خواهشن بگید باید چیکار کنم؟ آقا مشکل از قالبه قالبو عوض میکنم درست میشه اما من میخوام روی همین قالب درستش کنم نمیشه این قسمتی که نام کاربری و پسورد رو وارد میکنن رو بزرگترش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلام برای این مورد دمو قرار بدید(آدرس سایت) تا بنده یا سایر دوستان بهتر بتونیم کمکتون کنیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 یعنی چی دمو قرار بدم؟لطفا بیشتر توضیح بدید www.cheap-sms.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 دمو قرار بدید(آدرس سایت) چون امکان ادامه دادن عکس ماژول وجود نداره فکر نکنم از این بهتر بشه در فایل jooomla-core .css خط 135 کد زیر قرار دارد: .col12 .rt-grid-12 #login-form .inputbox {width: 891px;} کد بالا رو به شکل زیر تغیر بدید .col12 .rt-grid-12 #login-form .inputbox { height: 8px; width: 60px; } و کد زیر رو در انتهای همین فایل اضافه کنید: span.quick span.super-login span.login span.username { height:16px; } موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 مرسی ممنون درست شد اما ببینید اون دورش بزرگ نشده میشه کاری کرد دورش هم بزرگ بشه؟یک کاری کنید دورش بزرگ بشه دیگه هیچ مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام این دو تصویر را ویرایش کنید modules/mod_super_login/styles/quick/images/username_bg.png modules/mod_super_login/styles/quick/images/password_bg.png موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 آقا ببینید عکس زیرش بزرگ شده اما خود اون کادر دورش بزرگ نشده مشکل از کادرشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 سلام من خودم مشکل نوشته شدنشو حل کردم اما حالا ی مشکل دیگه دارم میخوام رنگ پوسته زیرش با اون مقعیتی که هست یکی بشه باید چیکار کنم؟ www.cheap-sms.ir بالا سمت چپ گزاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام کد زیر را به انتهای مسیر templates/rt_fresco/css/template-rtl.css اضافه کنید div#rt-navigation div.rt-grid-6 div.rt-block div.module-surround { background: url("../images/community-a/nav-overlay.png") repeat scroll 0 0 #3B3B3B; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 آقا مرسی الان متوجه شدم که تو قسمت نام کاربری و پسورد یه یوزر پس مینویسو ورود رو میزنم ارور میده میگه فیلد گذرواژه نباید خالی باشد در حالی که من گذر واژه مینویسم بعد ی مشکل دیگه هم هست که بعد از ثبت نام ایمیل فعالسازی برای اون ایمیلی که میخواد عضو بشه نمیره 2تا پیغام میده یکی=نمی تواند اجرا شود: /usr/sbin/sendmail یکی دیگه=ثبت نام انجام نشد: خطایی در هنگام ارسال ایمیل ثبت نام رخ داده است. پیامی به مدیریت سایت ارسال شده است. بعد یک پیام تو مدیریت برام میاد= خطایی در هنگام ارسال ایمیل رخ داده است. خطا: نمی تواند اجرا شود: /usr/sbin/sendmail کاربری که تلاش می کند وارد شود: hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 مدلشو میزنم mega دیگه این مشکل ورود حل میشه اما نام کاربری و پسورد رو نشون نمیده اما تو ثبت نام باز ایمیلو نمیفرسته همین ارور رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام سرورتون امکان ارسال ایمیل را دارد؟ (از ادمین سرور جویا شید) تنظیمات ایمیلتون در جوملا درست هست؟ (قبلا توضیح داده شده) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام مشکل عدم ارسال ایمیل جناب hassan_shahi با تنظیمات smtp حل شد بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 از آقای محمدحسین میری واقعا متشکرم خیلی لطف کردن الان فقط مشکلم کادر نام کاربری و رمز عبور هست که نوشته رو نمایش نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر