amir_piri 2 ارسال شده در مهر 91 سلام. لطف کنید بفرمایید چرا افزونه ای که برای اتصال joomshopping به زرین پال معرفی کردید روی جوملا 2.5 کار نمی کند؟ ممنون لطفا کمک کنید! کلی وقت صرف کردم با جوملا 2.5 سایت طراحی کردم! به امید پلاگین اتصال شما. حالا پشیمون شدم! ای کاش با همون 1.5 طراحی می کردم! آدرس سایت: www.capcom.ir کمک کنید دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در بهمن 91 درود با تشکر از زحمات شما برای تهیه این افزونه. اما وارد کامپوننت میشوم پیغام خطا می دهد : 404 - یک خطا رخ داده است کامپوننت پیدا نشد پوشه کامپوننت خالی است زمانی هم که پرداخت را انجام میدهم ارور 500 می دهد. ممنون می شوم راهنمایی نمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 91 براردران عزیز خوب این پلاگین برای جوملا 1.5 هست شما دارید رو جوملا 2.5 نصب میکنید !! کمی صبر پیشه نمایید در هفته آینده زرین پلش برای 2.5 و سایر بانک هاش هم منتشر میشه 1 واکنش ها : amir_piri نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در بهمن 91 جناب تهرانی همین افزونه را من نصب کردم و پرداخت هم انجام شد !!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر