Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 سلام میخوام برای فوتر یه عکس با ارتفاع بیشتر بذارم چجوری ارتفاع هدر رو افزایش بدم چون وقتی اون عکس رو میذارم ناقص میاره و کمی اش نشون داده نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام باید از طریق کد نویسی هم ارتفاع رو بیشتر کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 میشه متن کد رو بگید سرچ کنم و پیداش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 متنش تو هر قالب میتونه متفاوت باشه ولی معمولا برای قسمت هدر از کلمه "header" استفاده میشه که شما باید height: رو افزایش بدید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 فوتر نه هدر مال من it_thesoftware هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 بزرگوار به سوال خودتون توجه کنید میخوام برای فوتر یه عکس با ارتفاع بیشتر بذارم چجوری ارتفاع هدر رو افزایش بدم چون وقتی اون عکس رو میذارم ناقص میاره و کمی اش نشون داده نمیشه؟ بعد بنده برای قسمت هدر رو گفتم شما میگید فوتر نه هدر خودتون قضاوت کنید! الان مشکل حل شده؟ موفق باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 اره درسته ببخشید ندیدم اشتباه شده اونجا هم باید فوتر مینوشتم نه اخه یه مشکل دیگه پیش اومده: http://forum.joomina.ir/thread-17345.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر