nasimesaba101 4 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان. من میخوام دوتا دامنه رو با یک سیستم مدیریت کنم. ولی واسه هرکدومش قالب و اسم جدایی در نظر گرفتیم. مثلا سایت test1 و سایت test2. حالا میخوام که بخشی از سایت test1 که سایت اصلی هستش، با دامنه test2 هم بیاد بالا.مثلا بخش یا منوی اخبار ایران. حتی الامکان هم نمیخوام از ریدایرکت استفاده بشه چون در اینصورت آدرس در آدرس بار عوض میشه و دیگه خبری از دامنهtest2 نخواهد بود. ممنون میشم اساتید کمک کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مهر 91 سلام راه های مختلفش رو در این موضوع ارسال کرده بودم: http://forum.joomina.ir/thread-12790.html با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در مهر 91 سلام راه های مختلفش رو در این موضوع ارسال کرده بودم: http://forum.joomina.ir/thread-12790.html با احترام ممنون از توجهتون. اما من این مطلب رو مطالعه کرده بودم.منظور من این نبود که یک محتوای ثابت برای دو دامنه باز بشه. من میخوام صفحه اصلی من www.test1.com باشه و وقتی کسی دامنه www.test2.com رو بزنه، فقط بخش اخبار ایران براش بیاد بالا. من با استفاده از ریدایرکت تونستم این کار رو بکنم اما عیبش اینه که آدرس هم به صفحه اصلی منتقل میشه و در واقع دامنه تست2 محو میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مهر 91 از Iframe استفاده کنید مورد اول در آن مقاله: در دامین test 2 کافیست در یک صفحه html خالی کد بالا را کپی کنید و به جای مقدار src آدرس دلخواه را بنویسید. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در مهر 91 از Iframe استفاده کنید مورد اول در آن مقاله: در دامین test 2 کافیست در یک صفحه html خالی کد بالا را کپی کنید و به جای مقدار src آدرس دلخواه را بنویسید. با احترام درسته. ولی بقول شما نیاز به هاست داره.بهرحال واقعا ممنون از کمکتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مهر 91 سلام مگه هاستتون قابلیت addon domain نداره؟ با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در مهر 91 چرا داره...یعنی از این طریق میشه؟ فکر کنم بهتره مججدا مطلبتون رو با دقت بخونم.یه دنیا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مهر 91 بله. addon domain برای مشکل شما همون کار هاست جدید رو میکنه. امیدوارم به دردتون بخوره لطفا در انجمن جومینا جهت تشکر از دکمه "سپاس" یا "اعتبار" استفاده کنید. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر