mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان من تقریبا یه دوهفته ای می شه که تایپکی در مورد آخرین ارسالهای انجمن mybb باز کردم و گفتم که می خوام آخرین ارسالها در جوملا رو نشون بدم اما شکلش مثل vb باشه ؛ یعنی اینکه اول ارسالها-بعد تعداد بازدید و در آخر، آخرین ارسال کننده رو نشون بده که دوستان تایپکی مربوط به vb رو آدرس دادن و من استفاده کردم اما ارور Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/mysite/public_html/forum/last.php on line رو می ده :001::001: یکی از دوستان گفت که اطلاعات هاست و سایت رو بدم درست می کنه اما اگر دوستان دیگه آموزشش رو بزارن ممنون می شم چون باید برای چند سایت دیگه هم درست کنم ممنون ;P;P به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام دوست عزیز ، خواهشا" اینقدر برای این سوال تاپیکهای متعدد ایجاد نکنید ! در صورت تکرار اخطار دریافت خواهید کرد ! سوالتون رو در همون تاپیک قبلی پیگیر باشید http://forum.joomina.ir/thread-17160.html تاپیک قفل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر