naser_847 0 ارسال شده در مهر 91 سلام من پلاگین جلوه های متن رو نصب کردم مشکلم اینه که من وقتی یه متن دو یا سه خطی رو مثلاً بین {xtypo_alert } { /xtypo_alert } قرار می دم فقط خط اول رو در کادر زرد رنگ نشون می ده و خط دوم و سوم رو بیرون از کادر مشکل کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 من هم همچین مشکلی دارم کسی بلد هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان این دوباره امتحان کنید. برای اطمینان اول دستور را بنویسید بعد حمله را بین ان بنویسید تا مشکلی پیش نیاد. اگه مشکلی در این افزونه وجود داشته باشه کل متن از نشون نمیده نه چند خط. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 مال من کل متن رو نشون نمیده البته روی جوملا 2.5 نصب کردم که نمیدونم سازگار هست یا نه چون از جومینا دانلود کردم فکر کنم صفحه ی 180 بود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام برای جوملا 1.7 و 2.5 http://forum.joomina.ir/thread-13592.html در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naser_847 0 ارسال شده در مهر 91 هنوز مشکل برطرف نشده به صورت پاببن هم تست کردم ولی باز هم خط دوم و سوم رو بیرون از کادر نشون می ده {xtypo_alert} سلام دوستان این دوباره امتحان کنید. برای اطمینان اول دستور را بنویسید بعد حمله را بین ان بنویسید تا مشکلی پیش نیاد. اگه مشکلی در این افزونه وجود داشته باشه کل متن از نشون نمیده نه چند خط. {/xtypo_alert} اگه میشه یه مثال بزنید که یه متن دو سه خطی رو چطوری توی کادر نشون بدیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر