adelkahani 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان عزيز توي اين سايت كه مربوط به Phoca هست در قسمت بالا ليست محصولات رو به صورت اسلايد شو و پيوسته نشون ميده. سئوال من اينه كه از چه افزونه ائي استفاده كرده و چطوري تنظميش كرده كه به صورت پيوسته حركت كنه؟ من تمام افزونه هاي مربوط به Phoca Gallery رو دانلود كردم ولي نتونستم مثل اين تنظيمش كنم. http://www.phoca.cz/templatedemo/?template=phoca_suoraan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست عزیز اون عکسها مربوط به کامپوننت ویرچومارته که از ماژول اسلایدر آخرین محصولات استفاده کرده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
adelkahani 0 ارسال شده در مهر 91 با تشكر از شما افزونه ئي نيست كه بشه شبيه اون رو براي جوملا 2.5 ايجاد كرد؟ مخصوصا حركت پيوسته رو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام وجود که داره اما خب باید بگردید تا پیدا کنید من الان حضور ذهن ندارم اسم افزونه رو ولی تو جوملا جهانی بگردید هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
adelkahani 0 ارسال شده در مهر 91 سلام وجود که داره اما خب باید بگردید تا پیدا کنید من الان حضور ذهن ندارم اسم افزونه رو ولی تو جوملا جهانی بگردید هست من مشكلم همينه كا با اين مشخصات نميدونم چي رو بايد جستجو كنم.كلي افزونه دانلود كردم ولي هيچكدوم اينطوري نبودن. اگه بهم بگين كه با چه كلمه كليدي جستجو كنم ، خودم پيدا ميكنم. باز هم مرسي:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 ببینید چیزهایی شبیه این horizontal auto scroll نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر